Editorial placa de intins parul 5 secrete ale folosirii placii de par

Stim povestea: ai parul cret sau ondulat si visezi la unul perfect intins! si invers. Insa, ca la orice minune a tehnicii care ne face viata mai usoara, e bine ca, inainte sa folosesti placa de indreptat parul, sa inveti sa o utilizezi corect.

Nu folosi placa pe parul ud!
Asigura-te ca parul este uscat in proportie de minim 90-95% inainte de coafare. Eviti astfel arderea si degradarea lui.

Curata placa tot timpul!
Foloseste o bucata de material moale, usor umezita pentru a curata partea metalica sau ceramica a placii de indreptat parul. Produsele de styling se depun pe acesta portiune si scad eficienta placii.

Protejeaza-ti parul!
Placile de par profesionale permit reglarea caldurii de la 120 la 230º C. in functie de tipul tau de par foloseste treapta de caldura potrivita! Daca ai un par fin nu-l expune la caldura excesiva. Adauga un plus de rezistenta folosind un ser sau un ulei protector ce va diminua din efectele temperaturii ridicate, permitand si o modelare a parului cat mai delicata cu putinta. Cu cat firul de par este mai gros, cu atat poti creste temperatura placii.

Ai rabdare!
Descalceste bine parul inainte de a-l indrepta. Apoi imparte-l in straturi si incepe sa indrepti suvitele care sunt pe dedesubt, revenind ulterior suvita cu suvita catre suprafata parului. in timpul folosirii placii, te poti ajuta de un pieptene normal pe care sa il treci prin par pentru ca suvitele sa devina mai usor de aranjat. Ai grija sa treci placa pe toata lungimea firului de par, de la radacina inspre varfuri, fara a zabovi mai mult de doua secunde pe fiecare portiune.

intinderea parului

Investeste!
Atunci cand iti achizitionezi o placa de indreptat parul, gandeste-te ca faci o investitie pe termen lung. Alege o placa profesionala ce permite o reglare a temperaturii cat mai diversa.

Invata secretele coafurii perfecte de la Geta Voinea in cadrul cursurilor de Hairstyling de la Dalles GO (partener Moroccanoil). inscrie-te pe info@dallesgo.ro si la telefon 0769 041 711.

 

 


placa de par placii de par placa de indreptat parul indreptat protejeaza parul
 


« Articol precedent: 4 pasi pentru un scalp sanatos Articol urmator: Alunita sau melanom? Fa diferenta si #devinoSKINCHECKER! »