Editorial Eva Longoria Beauty look - Eva Longoria

Pana sa dau peste serialul Neveste Disperate nu prea stiam nimic despre Eva Longoria. O vazusem de cateva ori la bratului unui sportiv mediatizat, parca. In serial, insa, joaca rolul cochetei Gaby Solis, care m-a cucerit definitiv.

E frumoasa de pica, in forma maxima, mereu aranjata, chiar si atunci cand nu poarta decat un trening pentru alergare. Dincolo de personajul din film, actrita Eva Longoria nu se dezminte. A ramas fidela stilului „the girl next door”, foarte naturala si constanta. Nu si-a schimbat dramatic culoarea parului, nu a incercat vreo tunsoare iesita din comun, dimpotriva. Are un look asezat si fermecator pentru ca stie foarte bine ce i se potriveste.

Daca vreti sa imprumutati din rutina ei de ingrijire, acum aveti ocazia sa va lasati inspirate. Ok, e mai greu sa-i furam silueta, dar nu imposibil sa-i copiem miscarile cand vine vorba de machiaj.

Pentru gene fermecatoare ca ale Evei nu trebuie sa faceti decat o achizitie in gene false. Nu mizati pe cele de supermarket, ci alegeti-le pe cele delicate care se aplica fir cu fir, spre coltul exterior al pleoapei. Veti avea nevoie de 6 sau 12 bucati pentru ambii ochi. Folositi un creion negru bine ascutit, ca sa trasati o linie fina pe pleoape, atat sus cat si jos. Apoi cu un fard gri imbracati pleoapa superioara.

Nu sariti peste blush si autobronzant daca vreti sa va apropiati de culoarea tenului ei. Aplicati blushul pe frunte, nas si obraji ca sa mimati culoarea pe care ati obtine-o daca v-ar bate soarele in mod natural. Apoi completati cu un fard de obraz trandafiriu pentru un look sanatos.

Conturati buzele cu un creion ceva mai inchis decat culoarea naturala a buzelor voastre. Apoi aplicati un ruj caramiziu cu pensula pe buze si acoperiti-l cu gloss.

Nu uitati, secretul Evei este naturaletea. Gasiti partile frumoase din fizionomia voastra si invatati sa le puneti in valoare. E tot e ce aveti nevoie pentru a arata desavarsit!

 

 


beauty eva longoria frumusete machiaj gene autobronzant blush look
 


« Articol precedent: Cum obtii volum cand ai un par lung? Articol urmator: Trucuri de frumusete pentru toamna »