Editorial cu incredere la plaja Cum sa te simti bine in pielea ta la plaja?

Lupta cu celulita reprezinta o problema majora in randul femeilor, mai ales cand vine vorba despre expunerea la plaja. Multe dintre noi apelam la diverse metode in speranta ca vom scapa rapid de celulita si ne vom putea afisa la plaja cu incredere. O solutie ideala pentru a scapa de celulita si de a o trata este echipamnetul de ultima generatie VelaShape III, a carui tehnologie inovatoare permite reducerea ei inca de la prima sedinta reusind sa trateze peste 5 milioane de pacienti.

Velashape III este unul dintre putinele dispozitive medicale ce a primit aprobarea FDA (Food and Drug Administration USA) pentru tratamentul celulitei si reducere circumferentiala. Are la baza 3 principii: tehnologia RF (radiofrecventa), IR (lumina infrarosie) si masajul mecanic (cu vacuum si cu role), toate fiind folosite cu succes in remodelarea corporala non-invaziva.

Dupa tratamentul cu Velashape III, celulita este eliminata semnificativ inca de la prima sedinta. Testimonialele pacientilor si inclusiv a vedetelor de talie internationala care apeleaza frecvent cu incredere la aceasta procedura, reprezinta o dovada concludenta a eficientei acestui tratament.

Apeleaza cu incredere la cea mai buna arma impotriva celulitei si expunerea in costum de baie la plaja nu va mai reprezenta un disconfort. Puteti sa va bucurati de beneficiile acestui tratament in cadrul centrului de estetica medicala Dr. Renert Gad.

 

 


celulita la plaja incredere velashape tehnologie estetica medicala Renert Gad
 


« Articol precedent: Alunita sau melanom? Fa diferenta si #devinoSKINCHECKER!