Editorial Relaxare la Spa in aeroporturi Relaxare la Spa in aeroporturi
Duty Free? C’est tres pasee. Jet set-ul mondial are o noua preocupare intre doua avioane: SPA-UL.

Masaj cu pietre incinse, epilare, cura de oxigen... orice pentru a reduce interminabilele ore de asteptare sau pentru a preveni jet leg-ul. Si toate la un spa instalat cu nonsalanta in... aeroport.

Londra

Un fantastic spa a fost inaugurat in lounge-ul Virgin Atlantic din Heathrow. Ascuns dupa o perdea de apa, spaul se mandreste ca foloseste doar exclusivistele produse Cowshed. Intr-o atmosfera zen poti sa faci sauna, hammam sau doar cateva ture de bazin. Have fun!

Londra si New York

Ca o replica la investitia Virgin, British Airways s-a aliat cu marca britanica Molton Brown, inaugurand 4 centre de frumusete in terminalurile 1 si 4 din Heathrow si terminalul 7 din JFK. Spaul propune masaje terapeutice pentru reechilibrarea circulatiei sanguine sau hidratarea tenului. Inainte de a urca in avion nu uitati sa va opriti si la World Colour Bar pentru un machiaj realizat de un specialist international.

Seul

Situat in interiorul imensului aeroport Incheon din Seul, Pure Spa Hyatt va propune o sauna, un jacuzzi dar si o piscina interioara de 25 de mp. Cei obositi de atatea zboruri si petreceri se pot destinde in spatiul de relaxare amenajat sau pot incerca una din cabinele de masaj pentru un tratament holistic.

Spa in terminalul premium

Spa Jacuzzi
 

 


spa perdea apa jacuzzi relax pietre incinse epilare cura de oxigen jet leg sauna aeroport cabina
 


« Articol precedent: Shopping for Bio Beauty Articol urmator: Les Salons du Palais Royal »