Editorial RitaOra - Grammy 2015 Rita Ora look de Red Carpet - Grammy 2015

Rita Ora, a intors toate privirile uimind pe covorul rosu al premiilor Grammy 2015, intr-o uimitoare rochie Prada cu paiete argintii. Aparitia ei captivanta a fost impecabil completata de machiajul Rimmel London si de manichiura perfecta, in nuanta ce ii poarta semnatura, Rain Rain Go Away (#498), din colectia Rimmel 60 Seconds Super Shine, ce urmeaza sa fie curand lansata.

Culoarea nude a buzelor sale prezinta o nuanta a noului ruj Rimmel, Skinny Dipping (#700) din colectia Provocalips Kiss Proof Lip Colour, ce se pastreaza perfect pe durata intregului eveniment, de-a lungul noptii. Totul a fost completat de un machiaj special al ochilor.

Makeup artistul Ritei a folosit Rimmel’s Pentad HD eyeshadow palette pe pleoape, utilizand o perie mica pentru a intensifica zona inferioara a ochilor, apoi ochii au fost definiti cu ajutorul Rimmel’s ScandalEyes Waterproof Khol Eyeliner in nuanta Sparkling Black (#002). Machiajul a fost finalizat cu o atingere a Rimmel Scandaleyes Waterproof Khol Eyeliner, Silver (#010) pe colturile interioare ale ochilor. Lookul smokey a fost accentuat cu un strat gros de Rimmel Wonder’Full Mascara in culoarea Black (#001).

RitaOra - Grammy 2015

Ai incerca un look similar?

 

 


Rita Ora look de red carpet grammy 2015 colectie rimmel machiaj manichiura
 


« Articol precedent: Rasfata-ti simturile inainte de Valentine's Day! Articol urmator: 3 ritualuri dedicate parului »