Tendinte Moroccanoil - Yiqing Yin Coafurile de la Paris Haute Couture Fashion Week

Coafurile simple se reinventeaza in fiecare sezon, iar de aceasta data iti propunem o calatorie imaginara in backstage-ul show-urilor de moda de la Paris Haute Couture Fashion Week - Christophe Josse si Yiqing Yin.

Ultima colectie haute couture semnata Christophe Josse aduce un omagiu iernii si cercului cromatic ce o defineste. Astfel, designerul a folosit in colectia de toamna/iarna tesaturi naturale in nuante profunde de ivoriu, cenusiu, alb prafuit si galben pal, culori care amintesc de muntii Ural si de ceata trecutului. „O silueta zvelta, inspirata de imaginile fermierilor din Europa Centrala, subliniata de broderia de influenta slava. O colectie haute couture cu radacini contemporane, care combina modernitatea si dinamismul intr-o opera desavarsita. Am vrut ca parul sa infatiseze spiritul colectiei si sa accentueze grafica siluetei.” - Christophe Josse

Coafura creata de Delphine Courteille a fost inspirata de imaginea duala a fetelor care adopta un look contemporan si auster, fara a fi naive sau submisive. Asadar, ea a creat o coafura usoara, lejera, care reuneste accentele grafice si romantice ale colectiei. Parul a fost strans intr-o coada dublu prinsa, pentru ca la final sa i se aplice o picatura de tratament Moroccanoil pe varfuri si un luciu sclipitor Moroccanoil pentru a da stralucire parului, dar si pentru a imbunatati aspectul natural si sanatos al parului pe toata lungimea.

Inspiratia colectiei haute couture Yiqing Yin a pornit “Intre vise si viziuni pamantesti, intre nori plutitori si raze de lumina, colectia realizata de catre Yiqing Yin navigheaza catre centrul universului pentru ca materialele sa se contopeasca cu sufletul. Iarna pare un balet acvatic in culorile unei nopti cu luna plina, ce aminteste de o calatorie pe mare unde senzatiile, spuma marii si coralii sunt vrajite de priviri si atingeri.” In aceasta situatie, Delphine Courteille a ales sa creeze un coc simplu, inspirat de filmul-cult Piscina – La piscine (realizat de Jacques Deray in 1969) si Romy Schneider, actrita din rolul principal. Pentru ca un look sanatos si lucios nu se demodeaza niciodata, Delphine Courteille a folosit tratamentul Moroccanoil pentru a imbunatati starea parului si pentru a adauga un plus de stralucire.

Credit foto: Christophe Josse Haute Couture Autumn / Winter 2013 Collection | Yiqing Yin Haute Couture Autumn / Winter 2013 Collection
Hair: Delphine Courteille pentru Moroccanoil
Foto: Mohamed Khalil pentru Moroccanoil

 

 


beauty tendinte coafuri Paris Haute Couture Fashion Week fashion and beauty Delphine Courteille tratament
 


« Articol precedent: Makeup Trends primavara/vara 2013 Articol urmator: Top 10 colectii de make-up in vara lui 2013 »