Tendinte Undercut Parul ras pe jumatate IN or OUT?

Cu siguranta le-ati vazut. Sunt femeile, putine, care au indraznit sa incerce pe pielea lor sau mai bine zis pe parul lor, ceva ce ameninta sa le stirbeasca feminitatea. Parul pe jumatate ras este cu siguranta ceva ce nu multe ar incerca, este controversat si cu atat mai interesant cu cat, pe masura ce unii combat acest look undercut cu o patima absoluta, altii, tot mai multi, parca, il imbratiseaza.

Nu e usor sa adopti un look undercut care presupune rasul sau tunsul pana aproape de radacina pe jumatate din cap. Trebuie sa tii cont in primul rand de forma fetei tale, de felul in care parul iti incadreaza fata, de faptul ca o sa trebuiasca sa-l porti mereu pieptanat intr-o parte si, de ce nu, de cat de des e parul tau.

Nu vreau sa-mi imaginez ca cineva care are putin par opteaza pentru aceasta coafura si isi poarta cu mandrie cele 12 fire de par lung care i-au ramas pe partea nerasa. Deci nu, acest look undercut e destinat doar femeilor cu par des, fie ca ne place sau nu. Dar, oare, totusi ce le face sa ia aceasta masura drastica?

Inainte sa aruncam cu pietre in demolarea look-ului de Cosanzeana eu zic sa ne gandim cate femei care au crescut cu grija o podoaba capilara nu ascund de fapt personalitati mult mai rebele care nu se mai incadreaza in look-ul respectiv? Asta le rezolva problema! O Cosanzeana rasa pe jumatate de cap e, cu siguranta, o aparitie!

O sa-mi spuneti ca e pacat, ca parul lung se creste greu, ca asa cum am mentionat pe la inceput, feminitatea a scazut cu fiecare centimetru de par taiat, iar asimetria coafurii n-a facut decat sa adanceasca drama. Dar va contrazic. E doar par. E doar o coafura. Si daca purtatoarea si-o asuma sa nu-i stirbim, va rog, placerea si sa dezaprobam poate singura zvacnire de rebeliune pe care a avut-o vreodata. La urma urmei, nu suntem toate facute sa fim Cosanzene!

De cealalta parte, un look undercut executat perfect e must have pentru coafura masculina, mai ales pentru noul look pompadour atat de adorat de barbati in perioada asta!

Sursa foto: hairstyles-magazine.com / strayhair.com

 

 


look undercut undercut parul ras parul coafura look rebeliune cosanzeana
 


« Articol precedent: Alege-ti coafura dupa forma fetei! Articol urmator: Haircode de mai - flori in par! »