Tendinte Trend PAPERSELF - Privire magnetica -  Beauty Trend Trend - Privire magnetica PAPERSELF

"Adevarata calatorie catre noi descoperiri nu consta in a cauta peisaje noi, ci in a privi cu alti ochi" spunea un citat de Marcel Proust...

Si daca e vorba de alti ochi si de noile tendinte, brandul londonez PaperSelf propune o colectie spectaculoasa de gene flase, reutilizabile, create din hartie speciala, care au un impact vizual dramatic. Inspirate din China, din arta de decupare in hartie, PaperSelf a imbinat cultura traditionala cu designul contemporan intr-un nou concept care revolutioneaza modul in care intelegem in prezent genele false.

Distincte fata de genele false existente pe piata, genele PaperSelf au inclus un concept exclusiv cu modele complexe, decupate dintr-o hartie special tratata, devenind astfel niste accesorii decorative, deosebite pentru ochi. Genele PaperSelf au doua versiuni - versiunea completa, unde modelul este intreg si poti alege fie sa porti intregul model de gene, pentru un look dramatic sau poti taia bucati din model pentru a-ti crea un look personalizat, ce poate fi potrivit mai ales in timpul zilei. A doua versiune de gene vine cu modele individuale, menite sa accentueze coltul ochiului, fie plasate pe pleoapa superioara, fie pe cea inferioara, aceste accente sunt perfecte pentru un look de zi subtil dar de efect. Disponibile pe 11 modele unice, reunite de 5 colectii senzationale cum sunt: Rocky Punk, Under the Sea, Wonderland si Oriental, genele PaperSelf au detalii care ascund povesti impresionante si fiecare detine o semnificatie simbolica:
genele PaperSelf

Rose: pentru Rose cuvintele sunt de prisos
Londra Skyline: Stil londonez
Lace Garden: Eleganta glamorous
Birds: Fericire si implinire
Scorpion: Atractie fatala
Spider: Puterea misterioasa
Horses: Succes
Peony: Fericire si noroc
Peach Blossom: Dragoste si Fantezie
Deer & Butterfly: Libertate, frumusete si Sensibilitate
Peacock: Zi norocoasa si promitatoare
Clown: Fericirea si bucurie
Under the Sea: comori secrete


Desi nu vin cu adeziv atasat, poti folosi orice adeziv de gene fiindca genele PaperSelf se pot aplica foarte usor fiindca sunt curbate, lucru pe care il poti schimba foarte usor prin presarea cu degetele. Atentia deosebita catre detalii este evidenta chiar si pe ambalajul superb al genelor, care vin in cutiute eco-friendly cu modele in relief si detalii tactile. Genele PaperSelf au un pret de 15 Eur si sunt disponibile in magazinul Hobirama din centrul vechi al Bucurestiului, Str. Lipscani 63 - 65, intrarea Hanul cu Tei.

 

 


fashion beauty fashionandbeauty gene false gene paperself colectie dramatic look ochi accesorii ochi modele hartie look personalizat modele decupaje povesti hobirama magazinul eco-friendly centrul vechi al bucurestiului
 


« Articol precedent: LOOK Escape to Paradise by ARTISTRY Articol urmator: Make-up de toamna-iarna 2012-13 cu Mirela Vescan »