F&B Evenimente Declaratii de Stil - The Workshop cu Raluca Dobrovolschi, din 5 Iunie @ Band of Creators // Declaratii de Stil - The Workshop cu Raluca Dobrovolschi, din 5 Iunie @ Band of Creators

Workshopul este destinat celor care vor sa se bucure de increderea oferita de hainele care li se potrivesc perfect. Ce inseamna perfectiune cand vine vorba despre un subiect atat de creativ cum este vestimentatia? Creierul uman este un mecanism mai precis decat am crede. Pentru el, perfectiunea este precizie, armonie, echilibru, iar in cazul unei tinute vestimentare, echilibrul se obtine prin compatibilitatea trasaturilor fizice cu caracteristicile pieselor vestimentare.

Aflam, la workshop, cum sa ne cunoastem propriul corp si descoperim cum traducem stilul nostru de viata, rolurile profesionale si personale, in alegerile vestimentare pe care le facem.

Identificam, pentru fiecare participanta, tipul de silueta care o caracterizeaza si stilul vestimentar ideal, invatam cum sa alegem accesoriile adecvate pentru diferite tinute si cum descifram codurile vestimentare, de la White Tie la casual.

Am ales in acest sens un partener cum nu se poate mai potrivit: Band Of Creators, showroomul care reuneste colectiile celor mai buni tineri designeri romani ai momentului: Ioana Ciolacu, Alina Morar, Traskin, Florentina Giol, Maria Queen Maria, Aer Wear, 109, Edita Lupea, Ingrid Teodosiu si multi altii. Ne vom inspira si vom exersa cu editii limitate, piese unice, accesorii remarcabile, pentru a face cele mai memorabile declaratii de stil.


Workshopul este structurat in cinci sedinte:


1) Tipuri de siluete si proportii. Care sunt volumele si lungimile ce echilibreaza vizual anatomia. Exercitiu practic: evaluarea metrica si incadrarea participantelor in tipologiile de siluete si proportiile specifice.

2) Accesoriile. “Punctul pe i” al unei tinute. Alegerea colierelor in raport cu forma decolteului, a cerceilor in raport cu forma fetei, a posetei in functie de silueta si a tuturor in raport cu restul tinutei pentru a realiza o compozitie armonioasa.

3) Compatibilitatea intre culorile personale (pigmentatia tenului, parului, ochilor) si cele ale hainelor pe care le purtam are o importanta deosebita atat asupra felului in care aratam, cat si a starii noastre emotionale. Psihologia culorilor si caracteristicile tesaturilor: textura, luciu, drapaj.

4) A face cumparaturi in mod inteligent: care sunt piesele clasice din garderoba, cat cheltuim pe ele si cat pe tendintele sezoniere. Modalitati de a aprecia daca o piesa vestimentara “merita banii”.

5) Descifrarea codurilor vestimentare (de la White Tie la casual) si descoperirea propriei identitati stilistice.


Perioada: 5 Iunie – 3 Iulie, Vinerea de la 19:00

Pret: 500 lei/pers

Adresa: Str. Benjamin Franklin, nr. 14, in dreapta Ateneului Roman

inscrieri la contact@ralucadobrovolschi.ro sau band@bandofcreators.com

 

 

 


« Eveniment precedent: Paris Fashion Week