Designers tinuta as negulescu craciun Look de sarbatori cu A&S Negulescu

Look pentru masa de Craciun:
Masa de Craciun in familie contureaza un tablou linistit: colinde, familie, prieteni, caldura, asadar tinuta pentru aceasta ocazie poate fi confortabila, lejera dar si ingenioasa, spre exemplu un blazer accesorizat cu un brau sau centura din piele A&S Negulescu, completat de o pereche de pantaloni din matase sau piele. De asemenea, fusta conica cu elemente din piele alaturi de un top glam construiesc o varianta la fel de potrivita, dar pe o directie diferita.
Poti purta un cardigan cu centura din piele si un top + fusta conica cu elemente din piele.

Look pentru petrecerea de Craciun:
In viziunea A&S, tinuta cea mai potrivita pentru petrecerea de Craciun poate varia in functie de domeniul de activitate, dispozitie si stilul personal; fie un deux-piece in nuante metalice, completat de un cardigan din matase, fie o rochie all black construita din juxtapuneri de materiale cu texturi diferite si accente din piele, ambele foarte feminine si in acelasi timp particulare pe directia dresscode-ului pentru evenimentele de tip cocktail.
Piese cheie: un deux-piece din piele aurie, o rochie cu insertii din piele sau o rochie cu insertii din piele si dantela A&S Negulescu.

A&S Negulescu look Craciun masa A&S Negulescu look de Craciun

Tinuta pentru petrecerea de Revelion:
Pentru petrecerea dintre ani avem libertatea alegerii unei tinute versatile, in functie de locatie, stare si in anumite cazuri, tematica. Recomandarea noastra vizeaza fie rochiile de cocktail, fie cele de gala, din piele si materiale adiacente. Indiferent pentru ce directie veti opta, nu uitati ca petrecerea de Revelion este poate cea mai potrivita ocazie pentru a iesi din zona de confort.
De Revelion poti alege o rochie cocktail & harnasament piele, rochie cocktail cu insertii si harnasament piele sau o rochie ceremony cu aplicatii piele

Tinutele A&S Negulescu sunt disponibile in showroom A&S Negulescu si pe www.welovecouture.ro.

 

 


A&S Negulescu look de sarbatori craciun revelion piele fusta conica rochie
 


« Articol precedent: RUE9 Look de sarbatori Articol urmator: Look de sarbatori cu Arina Varga »