Editorial AltaIra – Fashion Poetry

ALTAIRA - o noua era, o "alta era" - se doreste a fi un proiect complex care deschide o noua etapa in abordarea domeniilor artistice, un proiect care lanseaza in moda conceptul de Fashion Poetry.

Prin contopirea lumii literare cu cea a modei, practic aducand in rezonanta manifestari artistice diferite – AltaIra – arta de a combina artele – lanseaza pe piata fashion lucrari care, prin concept si realizare, sunt apropiate mai degraba de obiectul de arta decat de obiectul de consum, desi fiecare in parte isi dovedeste cu prisosinta utilitatea.

Primul proiect AltaIra – o editie limitata de accesorii – esarfe :

AltaIra – Fashion Poetry

Imbraca-te in cuvinte ca sa simti cum te invaluie culorile!

Astfel te indeamna prin versuri extraterestra AltaIra – o fata alba, inalta, subtire, cam stranie, care picteaza in cuvinte, alaturi de pamanteana BonDreams – o fata timida, cuminte, vorbitoare in mii de nuante, ce isi dezvaluie in imagini emotia artistica.

Fashion Poetry sau cuvintele care te imbraca – este un nou concept care se afl? la confluenta mai multor manifestari artistice – poezie, fotografie, grafica si design vestimentar, reunind vibratiile acestora pentru a conferi mai multa putere, dar si mai multa sensibilitate, mesajului comun. O imagine vorbeste mai mult decat o mie de cuvinte, dar un singur cuvant poate schimba viata unui om. Impreuna insa pot muta muntii!

AltaIra – Fashion Poetry – cinci esarfe – 1st limited edition – transpune intr-o prima serie de accesorii un proiect fashion indraznet care provoaca deopotriva la eleganta vestimentara si rafinament literar. Cele cinci imagini, printate digital pe matase naturala, sunt culese direct din universul fascinant al lui Gaudi. Ele imbogatesc armonia ondulata a liniilor, ce curg intr-o reinterpretare cromatica noua, cu sensibilitatea unor poezii care vin parca "de pe o alta planeta".

Colectia "Extraterestra" va fi disponibila in aceasta primavara pe www.molecule-f.com

Detalii si informatii suplimentare se pot obtine scriind pe adresa :

altaira2012@gmail.com

sau pe pagina personala de facebook a "extraterestrei" AltaIra :

Facebook AltaIra.

Alte creatii si proiecte pot fi vizionate pe blogul AltaIra: http://altaira2012.blogspot.ro

dimensiuni esarfe 115/115 cm - print digital pe matase naturala - pret 700 lei

 

 


fashion beauty fashion and beauty altaira fashion poetry poezie fotografie grafica design vestimentar esarfe blog molecule f
 


« Articol precedent: Moda romaneasca la Berlin Fashion Week Articol urmator: Incursiune in lumea modei »