Editorial RFTB 2014 prima zi 3 aprilie 2014 Cum a fost prima zi de RFTB 2014?

In deschiderea editiei RFTB 2014 Philip Garcia - Consilier Comercial si Director UBIFRANCE Romania - le-a urat producatorilor romani sa ajunga sa marcheze un “Made in Romania” la fel de valoros ca “Made in France” sau “Made in Italy”. Directorul General Adjunct in Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri - Florin Ioan Rosu si-a afirmat intreg sprijinul pentru industria modei din Romania, iar Olga Stanciu - Director JOLIDON - a punctat necesitatea unei colaborari si unitati intre profesionistii modei pentru sustinerea envenimentului RFTB ca o sansa data acestui domeniu. In prima zi a salonului profesionist al modei RFTB Olga Stanciu a subliniat si necesitatea unei sustineri din partea legislativului pentru refacerea invatamantului profesional de specialitate, o nevoie stringenta pentru industria modei romanesti care are nevoie de personal tanar si calificat.

Standurile industriei si standurile designerilor prezenti au retinut atentia vizitatorilor, intreg Salonul fiind amenajat ca o oaza de frumos, desenata in armonie de culoare si linii. Si la aceasta editie Salonul de Tendinte constituie punctul de atractie al evenimentului. Dintre designerii si brandurile ale caror tinute au fost selectate sa fie expuse aici mentionam: alina botea, Diana Flore, Carmina Cimpoeru, Vestige pret-a-porter prin: Teodora Baciu, Alexandra Avram, Constantine Renakossy, Teodora Visinescu, Laura Ion, Tamas Alexandra, Magda Butnariu, Alina Morar, Atelier Laura Firefly, Ana Maria Gal, Andreea Castrase, dar si o selectie de tesaturi DOROBANTUL.

Un success deosebit il au ofertele standurilor de confectii, dar si cele de tesaturi si accesorii care au venit la RFTB cu o oferta de exceptie pe care o puteti urmari in primele imagini din prima zi a Salonului.

Foarte mare succes a inregistrat si prim setul de workshop-uri, Tendintele prezentate de Dr. Ioana Sanda Avram de la UNA Bucuresti impreuna cu Chisa Chivaran si Simona Semen, precum si Fashion e-commerce prezentat de Adriana Ancuta de la TuxedoConfession.com si Andreea Inankur de la AloModaShop.ro. S-au ridicat probleme actuale si au fost formulate intrebari pertinente, subiectele trezind cu adevarat interesul tuturor celor prezenti.

Program RFTB – activitati conexe - pentru ziua II si III:
Ziua II – 4 aprilie
- Dr. Calina Langa – absolventa UAD Cluj – Designul vestimentar intre tehnica si creativitate -11.00 - 11.30
- Dr. Andreea Palade Flondor - Univ Vest TM - 11.30 - 12.00
- Relatia brand-presa - "win win situation" cu Cristina Bazavan 4 aprilie 12.00 - 13.00
- Lansare de carte – Ovidiu Buta prezinta “Comunicarea in moda” de Liana Martin si Ana Raluca Chiosa - 13.00

Ziua III – 5 aprilie
- discutii libere

Orice modificare a programului va fi comunicata pe site-ul www.rftb.ro si https://www.facebook.com/expoRFTB.

3-5 aprilie 2014 - RFTB - salonul profesionist al industriei modei – eveniment organizat de Business Texin si Fashionandbeauty.ro in parteneriat cu Jolidon.

Foto: Alina Bondrea

 

 


RFTB 2014 RFTB salonul profesionist al modei Philip Garcia
 


« Articol precedent: LA SHOPPING SI NU REGRET Articol urmator: MA DAU IN VINT DUPA CUMPARATURI - SOPHIE KINSELLA »