Editorial cum ma imbrac la 30 de ani Cum ma imbrac la 30 de ani?

Daca iti pui aceasta intrebare, te invit sa vorbim despre articolele vestimentare la care “trebuie” sa renunti odata ce ai implinit 30 de ani si care sunt piesele de garderoba in care ar fi bine sa investesti.

Suntem din ce in ce mai subjugati ideii de libertate. In vorbire, in relatii, in diete, in moda aproape ca nimic nu mai intervine cu puterea lui “trebuie” pentru ca acum, in zilele noastre, ideea este sa ne descoperim pe noi insine din toate punctele de vedere si sa ne indreptam spre fericire, fiecare pe calea cea mai dreapta sau mai scurta, plecand de la noi. In acest context, pentru mine, “must-urile” si “musai-urile” de orice fel nu mai au logica, ba mai mult, atenteaza la libertatea mea de exprimare. Accept pareri si recomandari, insa mi-e din ce in ce mai greu sa tolerez semnele de exclamare de dupa toate “fa asa”, “nu face asa” care nu au nici un fir de relaxare sau ironie in ele. Foarte pe scurt, la 30 de ani, la fel ca la 10, 20 sau 70 de ani, te imbraci cum te simti tu cel mai bine, cum iti place tie cel mai mult.

cum ma imbracTine, insa, cont de faptul ca aceasta varsta nu mai are de-a face cu adolescenta, dar nici nu inseamna ca, odata ajunsa la ea, trebuie sa te iei foarte in serios. Din punctul meu de vedere, e cel mai sexy 10 din viata cuiva. Deja am fost contrazisa, stiu ca “la 40 e si mai bine” si ca “la 50 incepe cu adevarat viata”, dar voi vorbi cu convingere despre asta cand voi ajunge acolo. Pana atunci ma bucur de seducatoarii ani la care ma aflu. Nu mai simt nevoia suprema sa fiu cool, vreau tare mult sa ma simt femeie si sexy pe deasupra si oricand.

Renunt fara nicio urma de regret la toate tricourile cu mesaje haioase, la pantalonii scurti din jeansi purtati cu dresuri colorate sau alambicate in orice caz, la pantalonii cu turul lasat si in general la toate hainele lalai, fara forma, la polyester pentru ca pielea mea a devenit mai sensibila, iar eu mai atenta cu ea, la jeansii sfasiati.

Investesc in piese vestimentare care au definit feminitatea decenii la rand: fusta creion, rochia al carei croi urmareste indeaproape, dar nu exagerat, linia corpului, pantalonii care se misca natural odata cu mine si nu sunt niciodata prea lungi sau prea scurti, tocurile pe care le stapanesc, nu care ma destabilizeaza, camasile care arata bine doar cu nasturii de sus desfacuti, geanta care ma tine ani, nu sezoane, ochelarii de soare care-mi complimenteaza trasaturile fetei si sunt aliatul de nadejde in lupta contra liniilor inca fine din jurul ochilor, sacoul croit impecabil.

La tine cum e? Inca te mai distrezi mixand garderoba de la 20 de ani cu cea de la 30? Bravo!

Sursa foto: www.pinterest.com / www.fabsugar.com

 

 


30 de ani cum ma imbrac moda piese vestimentare garderoba
 


« Articol precedent: MA DAU IN VINT DUPA CUMPARATURI - SOPHIE KINSELLA Articol urmator: Care sunt perspectivele industriei de lux in 2014? »