Editorial “100 Best Things in the World” “100 Best Things in the World”

In mod traditional, luna decembrie este dedicata top-urilor atat in muzica, moda, modelling cat si in domenii mai putin glamour ca produse de bucatarie sau constructii.

Nu cred ca exista revista care sa se respecte si care sa nu insereze, chiar daca de multe ori fortat sau gratuit, cate un “tip top mini top” a ceea ce, cu respect, redactia crede ca sunt lucrurile sau vedetele fara de care viata noastra nu ar avea sens sau am risca sa ne plictisim de moarte. Apropo de moarte, cele mai dubioase, stupide si hilare modaliatati de a disparea din aceasta lume au fost si ele stranse intr-un top ireal prezentat sub numele “Premiile Darwin”.

Merita aruncata o privire!

Dintre tot ce este publicat, preferatul meu ramane top-ul GQ “100 Best Things in the World” atat pentru complexiatea lui cat si pentru alegerile bine justificate. Nu este un top dedicat doar modei, pe unele pozitii apar si fotografi, unelte de gradinarit, modele de banci si chiar si Eva Green aflata nu la foarte mare distanta de cea mai noua aparitie editoriala pe piata britanica (greselile sunt de la ei): “Borat-touristicNike Mercurial SL guidings to glorious nation of Kazakhstan”.

Prima pozitie este ocupata de Nike Mercurial SL, o gheata de fotbal care a consumat trei ani de cercetare, realizata in intregime din carbon si care cantareste doar 190 de grame! Modelul a fost pus in vanzare doar intr-o cantitate limitata, toate perechile sunt numerotate si va vor obliga sa scoateti din buzunar 280 de lire sterline.

Pe pozitia a sasea se odihneste minunea tehnica “Blackberry Pearl 8120 Smartphone”. De cate ori vad acest tip de telefon imi aduc aminte de ceea ce scria pe peretele unei facultati din New York “Trust your books as much as your Balckberry”.

La numarul 10 se afla Martin Margiela, nominalizat pentru noua linie a umerilor impusa in moda barbateasca. Jachetele create de el, cu umerii supradimensionati amintind de moda anilor '80 au fost prezentati in combinatie cu pantaloni slim tocmai pentru a scoate in evidenta si mai bine aceasta voita exagerare.Bell&Ross

Sarim la pozitia numarul 28 care ne povesteste de succesul parfumului Prada Man (varianta practica pentru calatorii - un flacon de doar 10 ml), iar pe 35 descoperim “Bell&Ross BR2” un model vandut cu 2.600 de lire sterline si care rezista la adancimi de 1000 de m.

Montegrapa Genio Creativo Tributo di Antonio Stradivari” este seria limitata de stilouri creata de Montegrapa, imbracate in lemn, si care ocupa pozitia 42 a topului.

Viata extrema pe care o traim, combinata cu ritmul zilnic, tot mai rapid, l-a inspirat pe Armani in creatia patinelor cu rotile “Emporio Armani”. 210 lire si pozitia 58.

Tom Ford intra in top la numarul 71 gratie campaniei realizata pentru primul sau parfum barbatesc, plasandu-se imediat dupa “Harrys of London Charlie Shoe”, linia-cult de incaltaminte cu preturi pornind de la 270 lire sterline.

Tom Ford

 Prada Man

Harry of London Charlie Shoe

Pe 74-Canali, un nume care a decis sa se orienteze si catre clientul tanar, propunand o linie mult mai nervoasa si modele realizate din amestec de lana cu matase, sau lana super 180.

Pentru curajul de a (re)aduce culoarea in incaltamintea pentru barbati, firmei Tod’s i-a fost oferita pozitia 88, iar “The Microdermabrasion Set by Lab Series” se califica la numarul 90.

92-Tom Ford revine in top datorita gentii de voiaj care ii poarta numele, vanduta doar in magazinul personal din New York la cocheta suma de 2.360 lire sterline.

Armani este si el prezent in top doar prin intermediul “Crema Nera”, punctul de pornire pentru designer in dezvoltarea unei linii de ingrijire doar pentru barbati care va fi lansata in primavara urmatoare.

Acestea sunt doar o mica parte din ceea ce editorii GQ Marea Britanie ne sfatuiesc ca “don’t even try to live without them”. Fara unele pot trai linistit, pentru altele trebuie sa recunosc ca top-ul mi-a deschis apetitul.

Stilou Montegrappa

Martin Margiela

Crema Nera - Armani
 

 


best things in the world armani tom ford fashion beauty fashionandbeauty Premiile Darwin 100 Best Things in the World Nike Mercurial SL Blackberry Pearl 8120 Smartphone Martin Margiela moda parfum Prada Man Bell&Ross BR2 Montegrapa Genio Cr
 


« Articol precedent: Circuitul modei in natura Articol urmator: Party girls »