Editorial Coperta Abecedar de Nutritie Invata cum poti fi propriul tau nutritionist

Un stil de viata sanatos e la moda in continuare si cum orice schimbare a stilului de viata vine cu o sumedenie de intrebari si decizii, azi va propunem o carte, care sa te invete cum poti fi propriul tau nutritionist.

Ce mancam? Cand mancam? Cat? Care este necesarul nostru de calorii? Care este semnificatia greutatii noastre corporale? Sunt doar o parte dintre intrebarile la care fiecare dintre noi ar trebui sa fie stapan pe raspunsuri. Altfel vom pluti in deriva prin marea de produse de pe rafturile supermarketurilor sau din vitrinele fast-food-urilor, nestiind ce ne face bine si ce rau, ce ne ajuta sa ne mentinem greutatea sau sa o reducem, cum putem avea un stil de viata sanatos.

„Abecedarul de Nutritie", realizat de prof. dr. Nicolae Hancu, in colaborare cu dr. Cristina Nita si dr. Anca Craciun si editat sub egida Academiei Romane, cuprinde 10 lectii despre ce inseamna alimentatia sanatoasa si despre beneficiile ei si ne invita intr-o calatorie in lumea caloriilor, grasimilor, vitaminelor si proteinelor. Tot "Abecedarul de Nutritie" ne ajuta sa cunoastem grupele de alimente si sa intelegem rolul fiecareia in alimentatia noastra zilnica.

Marele atu al acestei carti este ca te ajuta sa inveti si sa intelegi cum se poate practica o alimentatie sanatoasa zi de zi, astfel incat sa te bucuri de rezultate, fara sa mai fie nevoie sa apelezi la specialisti. „Abecedarul de Nutritie" se bazeaza pe regula celor 3S: Simplu, Sigur, Sanatos. Asadar nu numai ca cititorul primeste un real suport pentru un stil de viata sanatos, dar nici nu va intampina dificultati in aplicarea principiilor.

Mananci sanatos - www.earthfittraining.com

La fel cum am invatat Abecedarul in clasa I, acum a venit timpul sa ne initiem in stiinta si arta de a manca sanatos, cu un altfel de Abecedar, sis a devenim proprii nostri nutritionisti.

Cartea de capatai a stilului de viata sanatos, “Abecedarul de nutritie”, poate fi cumparata online, pe www.book-land.ro.

 

 


propriul tau nutritionist abecedarul de nutritie nicolae hancu alimentatia sanatoasa fashion and beauty
 


« Articol precedent: BEST DRESSED 2013 - look de vedeta Articol urmator: Reguli de stil pentru mignone si vedete mici de statura »