Editorial Little Black Dress si alte diete rapide Little Black Dress si alte diete rapide – Michael van Straten

Dupa cum ti-ai dat seama din titlu, cartea nutritionistului Michael van Straten - Little Black Dress si alte diete rapide - propune cateva diete “de urgenta”, pentru momentele in care nu stii ce sa mai faci sa incapi in rochia preferata si sa arati perfect la evenimentul care se apropie nemilos! Nu iti imagina ca solutia este o dieta foarte restrictiva si nesanatoasa. Din contra! Strategia dietei renumitului reprezentant al medicinei complementare din Marea Britanie, Michael van Straten, are ca rezultat scaderea in greutate, dar si o considerabila crestere a calitatii vietii celor care o urmeaza.

Dieta ofera rezultate rapide, fara sa aiba efecte negative asupra sanatatii. Ea se bazeaza pe principiile combinarii alimentelor astfel incat organismul sa nu fie lipsit de alimentele cu aport nutritiv important, facand posibila o scadere in greutate de 4-5 kg in 10 zile. Vestea si mai buna este ca iti poti personaliza dieta in functie de preferintele tale culinare. De exemplu, daca trebuie sa mananci o salata, tu o alegi pe cea dorita, din mai multe tipuri.

Meniurile zilnice prezentate in carte sunt satioase si il ajuta pe cititor sa deprinda noi obiceiuri alimentare, mai sanatoase. ”Comercian?ii de alimente, bauturi, snacks, chips si alune, nuci, fistic etc. cheltuie miliarde ca sa ne conving? sa le cumparam produsele care sunt, in marea lor majoritate, nesanatoase. De altfel, ati vazut vreo reclama la varza, morcovi sau conopida? Educatia in scoli pe probleme de nutritie a fost mereu o Cenusareasa, asa ca depinde numai de tine sa-ti iei inima in dinti daca vrei sa intri in rochita neagra sau smoching.”, este de parere autorul.

Faptul ca dieta functioneaza este o certitudine, din moment ce cartea a fost reeditata de 6 ori si vanduta in peste 100.000 de exemplare in toata lumea. O gasesti si tu aici, la libraria online BookLand.

Little black dress diet - assouline

 

 


Little Black Dress diete rapide Michael van Straten cartea nutritionistului carte diete de urgenta sanatate fashion and beauty
 


« Articol precedent: DIY cu Varga Judit - Obiecte si accesorii cusute Articol urmator: Moda sau stiinta lui Christopher Kane »