Editorial book-land.ro MA DAU IN VINT DUPA CUMPARATURI - SOPHIE KINSELLA

Pe Becky, eroina visatoare a cartii, o vei indragi din prima clipa! Nu de alta, dar are aceeasi manie ca majoritatea femeilor: cumparaturile. Toate problemele ei isi gasesc rezolvarea in magazine, unde Becky inventeaza argumente care mai de care mai comice pentru a justifica achizitionarea unei esarfe, a unei lumanari parfumate sau a unei perechi de pantofi foarte scumpe. Cateodata ajunge sa cumpere chiar doua perechi acelasi model, dar de culori diferite, numai pentru ca nu s-a putut hotari.

In acest ritm, nu este deloc greu sa pierzi controlul banilor si sa ajungi sa ai datorii la banci. Ironia cartii sta in faptul ca Becky, ziarista la un celebru ziar financiar, cea care le explica cititorilor cum sa isi gestioneze veniturile si cheltuielile, este chiar cea care ajunge in situatia ingrata a datornicilor.
Solutia vine din partea tatalui: “economiseste sau castiga mai mult”. Ambele variante se dovedesc insa nefunctionale pentru Becky, femeia moderna, obisnuita cu viata mondena si tot ceea ce presupune ea, care nu poate renunta la cheltuielile obisnuite, si femeia care nu poate confectiona o rama pentru fotografii si renunta la lucrul de acasa.

Se pare insa ca mania de a face shopping nu este pedepsita de autoarea Sophie Kinsella, iar cartea ia o intorsatura neasteptata: Becky devine peste noapte cea mai importanta voce in lumea financiara britanica si isi gaseste marea iubire in persoana unuia dintre cei mai ravniti multimilionari burlaci din tara!

“Ma dau in vant dupa cumparaturi” este o lectura usoara, alerta si amuzanta. O adevarata pastila de buna dispozitie! O gasesti cu 20% reducere aici, la libraria online BookLand.

 

 


cumparaturi carte cumparaturile magazine carte Sophie Kinsella
 


« Articol precedent: Cum a fost prima zi de RFTB 2014? Articol urmator: Cum ma imbrac la 30 de ani? »