FASHIONLeaks John Galliano John Galliano is back in fashion!

Dupa aparitia surprinzatoare de saptamana trecuta, cand i-a oferit Annei Wintour premiul "Outstanding Achievement Award" la British Fashion Awards, John Galliano va aduce in premira Maison Martin Margiela in Londra!

Numit Dirctor de Creatie la Maison Martin Margiela in urma cu doua luni, John Galliano isi pregateste prezentarea de moda in Londra, pe 12 ianuarie 2015, pentru prima lui colectie Maison Martin Margiela haute couture. Brandul Maison Martin Margiela va fi prezent in premiera la Londra, mai ales ca pana acum show-urile couture si pret-a-porter au fost prezentate exclusiv in Paris.

Renzo Rossi, presedintele grupului Only The Brave (OTB) l-a numit pe Galliano in conducerea brandului francez in octombrie. Maison Martin Margiela rupe totodata lantul anonimitatii. Din 1988 cand desigerul Martin Margiela a infiintat brandul, casa de moda a fost condusa de un grup de designeri anonimi, iar acum dupa o lipsa de pe scena modei, John Galliano isi face o revenire... spectaculoasa speram!

Abia asteptam show-ul Maison Martin Margiela Haute Couture din ianuarie!

Galliano & moss

Foto: www.huffingtonpost.com

 

 


John Galliano fashion Maison Martin Margiela designeri moda haute couture
 


« Articol precedent: JAY-Z a cumparat marca de sampanie ARMAND DE BRIGNAC Articol urmator: Rafael Nadal in lenjerie intima pentru Tommy Hilfiger! »