FASHIONLeaks Rafael Nadal Global TH Brand Ambassador Rafael Nadal in lenjerie intima pentru Tommy Hilfiger!

Renumitul tenisman Rafael Nadal va aparea incepand cu toamna lui 2015 in campaniile Tommy Hilfiger pentru lenjerie intima si Tailored. Ambele colectii sunt disponibile in magazinele Tommy Hilfiger la nivel global, prin intermediul partenerilor selectionati.

"Rafael Nadal a fost mult timp un prieten si sustinator al brandului nostru, iar eu sunt inspirat continuu de devotamentul si pasiunea sa pentru sport", a spus Tommy Hilfiger. "Acest parteneriat exclusiv aduce unul dintre cei mai mari sportivi din aceasta generatie in familia Tommy. Rafael intruchipeaza un simt relaxat de stil care exemplifica si reflecta spiritul brandului nostru - este increzator, fun si cool".

Imaginile de campanie vor fi fotografiate la inceputul anului 2015, in Spania si vor aparea la nivel global in toamna lui 2015 in print, on-line, precum si outdoor. Pentru a sprijini aceasta initiativa, Nadal va participa la evenimentele de lansare Tommy Hilfiger din America de Nord, Europa si Asia.

"Am admirat mereu designul Tommy Hilfiger, care este cool, all-american, sofisticat dar usor de purtat, iar eu sunt incantat de parteneriatul cu brandul", a declarat Rafael Nadal, castigatorul de 14 ori la Grand Slam.

Colectia de lenjerie de corp Tommy Hilfiger Fall 2015 reimprospateaza stilurile clasice cu taieturi noi, tesaturi reinterpretate si detalii elevate. Inovatiile de design sunt combinate cu tesaturi premium pentru un rezultat sofisticat, durabil si esential pentru confortul de zi cu zi. Colectia Tommy Hilfiger Tailored Fall 2015 are siluete clare, o croiala moderna si texturi bogate.

 

 


Rafael Nadal Tommy Hilfiger lenjerie intima underwear tailored colectie moda
 


« Articol precedent: John Galliano is back in fashion! Articol urmator: Ana Morodan are magazin online »