Tendinte Costume de baie pentru silueta cu bazinul inalt
Un torace scurt poate crea impresia ca ai picioarele lungi, dar in acelasi timp poate inseamna ca toate costumele de baie intregi pe care le porti vor avea tendinta sa se 'adune' in zona burtii sau sa se lungeasca atunci cand sunt ude. Daca asa se intampla, e de preferat sa cauti intotdeauna costume din doua piese.

Ca sa creezi senzatia unui bazin mai scurt, poarta un costum de baie cu dungi subtiri verticale, pe lateral. Subliniaza-ti punctele forte (picioarele lungi) purtand un slip cu rascroiala mai inalta. Acesta iti va face picioarele sa para si mai lungi. Daca ai solduri de diva, cu atat mai bine! Aceasta croiala iti va accentua talia subtire si va crea o silueta foarte senzuala.

Dungile verticale au darul de a lungi silueta. Poarta un costum de baie cu slip uni si sutien imprimat. Imprimeurile vor atrage privirile in sus, iar tu vei parea mai inalta.

Daca preferi costumele de baie intregi, atunci cauta unul uni, intr-o culoare medie sau inchisa, cu un decolteu foarte adanc. Aceste detalii (decolteul si culoare) vor crea senzatia unui corp mai lung si mai zvelt.

Evita costumele din baie al caror slip are croiala unor pantaloni scurti sau a unei fuste mini. Aceste croieli iti scurteaza foarte mult picioarele si vei parea mica de statura.
 

 


fashion moda costum de baie costum doua piese costum de baie intreg trendy picioare lungi imprimeu
 


« Articol precedent: Costume de baie pentru plinute Articol urmator: Costume de baie ce fac minuni pentru sanii mici »