Tendinte Luisa si Miruna Manescu Look for Less cu Miruna Manescu

Pe Miruna Manescu o cunoasteti probabil dupa numele ei de scena, Shaka Muv. FashionandBeauty.ro i-a propus o provocare Mirunei - impreuna cu Luisa, editor www.FashionandBeauty.ro, Miruna a trebuit sa aleaga trei tinute, care sa se potriveasca stilului ei si sa se incadreze intr-un buget redus, de 300 de lei.

Miruna a raspuns provocarii si toata "aventura" a fost filmata de echipa de la Acasa TV - Povestiri de Noapte. Desi pe scena abordeaza un stil vestimentar provocator, in viata de zi cu zi Shaka Muv prefera naturaletea, hainele comode. Artista are un stil vestimentar versatil, in sensul ca prefera piese vestimentare care se pot adapta usor de la zi la noapte, sau chiar scena. Feminina dar totusi agresiva atunci cand o cere imaginea de scena, Miruna Manescu prefera jeansii simpli, rochiile feminine si vaporoase, precum si accesoriile statement.

Intrebata despre stilul ei personal, Miruna Manescu a raspuns: "Imi place naturaletea, atat in ceea ce priveste hainele, cat si make-up-ul. Da, imi place sa experimentez cu piese vestimentare sexi, dar am grija sa nu intrec niciodata masura. Stilul meu vestimentar din viata de zi cu zi este unul mult mai 'cuminte' decat cel afisat pe scena".

Ce tinute au ales Luisa si Miruna, puteti vedea in pozele de mai jos.

Hainele si accesoriile: magazinul Glow Unirea
Photo Credit: Diana Ciobotea

 

 


fashion beauty fashion and beauty miruna manescu shaka muv stil scena acasa tv
 


« Articol precedent: Frenezie pe tocuri la inceput de 2013 Articol urmator: Balul Operei 2013 »