F&BCollections Anna Sui primavara-vara 2008 Primavara/ vara 2008

Peste 500 de boutique-uri proprii in peste 26 de tari (din care 200 doar in Japonia), produsele semnate de Anna Sui se vand in nu mai putin de 70 de tari. “Fetita” pusa mereu pe joaca, prietena apropiata a celebrului fotograf Steven Meisel, designera nascuta in Detroit, dar de origine chineza, este la fel de proaspata ca la inceput.

Un nume cool in moda americana, hainele sale nu pot fi niciodata numite retro sau “derivate din”… Linia sa construita cu mult umor si mult stil, are la baza propria sursa de inspiratie, adunata de-a lungul anilor si asamblata intr-o colectie de imagini decupate din reviste ( un obicei care continua si in ziua de azi).

Anna Sui primavara-vara 2008: fete roz cu par roz, fete gri cu par gri si apoi rosu, albastru si galben si atat de multe culori acide si straluciri neon incat nu-ti ramane de spus decat Anna Sui e extreme de … sui. Pantaloni scurti cu talie inalta si bolerouri, o joaca fluida si copilareasca de-a rochia si centura, de-a pantalonul si palaria, de-a soseta si sandaua aplaudata si sustinuta de fani … doar de ei?!
 

 

 


« Colectia precedenta: Paul Smith primavara-vara 2008 Colectia urmatoare: Valentino primavara-vara 2008 »