F&BCollections Furs and the City - Paisi Primavara/Vara 2013

Furs and the City Paisi e prima colectie de blanuri din Romania care propune REVOLUTIE si se adreseaza femeii urbane, cosmopolite, indragostite de independenta si forta ei cuceritoare Generatia M(ilenista) si C(creativa) are, incepand cu sfartitul acestui an, o marca fashion construita cu gandul la mentalitatile, visele si iubirile ei.

Paisi, cel mai nou brand de blanuri de pe piata romaneasca, lanseaza in aceasta toamna/iarna o colectie fashion de haine, veste, etole, cape ti accesorii din blana pentru Planeta MODA care are curaj sa-si afirme personajul fashion intr-o maniera eclectica, mereu in trend si cu stil dincolo de vreme si vremuri.

Echipa de designeri Païsi a creat 62 de piese-statement Furs and the City, combinand blanuri „high-end fashion” (vizon, chinchila, vulpe argintie, orylag, castor) cu materiale pretioase, urbane (lana, casir, bumbac, dantela, stofa). Linia, taieturile, combinatiile de texturi si design-ul intregii colectii deseneaza si povestette cu mult sarm personalitatea unei feminitati 3.0, mereu conectate, dinamice, romantic-urbane, sporty-cuceritoare sau burghez-experimentatoare. Odata cu lansarea „Furs and the City”, Païsi deschide in inima orasului (strada Londra 45) primul spatiu event-concept din Bucuresti- Atelier Païsi, locul unde pasionatele de moda, cultura urbana, comunicare relaxata, happening-uri nontalante si dulci-nimicuri care dau sarm vietii, sunt asteptate sa experimenteze, sa participe si sa redefineasca „feminitatea Païsi – aici, acum, mereu splendida”.

 

 

 


« Colectia precedenta: 7 designeri romani @ Secret Garden by Band of Creators Colectia urmatoare: Alberta Ferretti primavara/vara 2014 »