F&BCollections Ileana Cosanzeana de lux by Valentina Vidrascu Primavara/vara 2012

Designerul Valentina Vidrascu si-a prezentat pe 24 mai, la Bucuresti cea mai recenta colectie a sa, " Ileana Cosanzeana de lux ".

Intr-o atmosfera selecta, cu invitati straini in special din lumea diplomatiei, Aurrum Palace a gazduit un eveniment desfasurat sub egida Ambasadei Republicii Moldova in Romania, un eveniment care a dezvaluit celor prezenti o atat de frumoasa parte a sufletului romanesc. Colectia de ii si rochii-ii a designerului Valentina Vidrascu a adus un aer de primavara si prospetime, de feminitate si lux intr-un spirit etno care o caracterizeaza dintotdeauna. " Ia romaneasca reprezinta piesa cult, piesa capodopera din costumul traditional, piesa cea mai draga mie. Eu consider ca toate romancele ar trebui sa aiba in garderoba o ie si mai ales ar trebui sa o aprecieze la adevarata ei valoare. ", a marturisit designerul Valentina Vidrascu.
Cele 45 de tinute prezentate au fost realizate din matase, voal, tulle, velur, cu broderii si imprimeuri pe matase. Culorile preferate ale Valentinei pentru aceasta colectie au fost alb, crem, rosu, negru. Un styling rafinat a intregit imaginea outfit-urilor colectiei " Ileana Cosanzeana de lux ". In finalul colectiei au fost prezentate 10 rochii inspirate din garderoba Reginei Maria, un preview al viitoarei colectii semnate de Valentina Vidrascu.
Creatiile Valentinei Vidrascu pot fi gasite la showroomul din Bucuresti:
str. Gen. Henri Mathias Berthelot nr. 5, ap. 10, programare la telefonul: 0751 10 10 60.
Make-up & Hair: Lyly Style Salon
Foto: Alexandra Pasca | Alexandru Buruntia
Parteneri Media: FASHIONandBEAUTY.ro | THE ONE
 

 

 


« Colectia precedenta: SUPREMATIE: Carmen Secareanu F/W 2012-2013 Colectia urmatoare: Natalia Vasiliev – Golden Party »