F&BCollections Irise by Andreea Tincu

Irise by Andreea Tincu este linia cheap & chic semnata Andreea Tincu. Rochia este favorita designer-ului, fiecare rochie avand un nume care o caracterizeaza. Dungi combinate cu flori, uni-uri delicate, the little black dress sunt doar cateva dintre elementele care definesc aceasta colectie-capsula. Colectia are un aspect evident young dar acesta nu se refera obligatoriu la o limita de varsta. Fiecare persoana este ceea ce simte, ceea ce poate purta, indiferent de ani. Mai mult, rochiile pot fi comandate online pe www.andreatincu.com in lungimea dorita.

Noul shop online AndreaTincu este disponibil in limbile germana, italiana, engleza si, bineinteles, romana. In Bucuresti, colectiile AndreaTincu sunt disponibile in Zenya Atelier, Bulevardul Lascar Catargiu 27.

Irise by Andreea Tincu este o linie creata pentru acele cliente care isi doresc produse de designer la un pret avantajos. Moda nu trebuie sa fie rezervata unui grup restrans de persoane deoarece nu ar fi corect sa fie exclusiv in acest mod.

Model : Malina C.- One Models/Academia Models
Foto : ProImage
Make-up : Victoria Terenti
Hair : Ian Cubilic/ Hed Academy

 

 

 


« Colectia precedenta: SOLE by Daniella Cristea Colectia urmatoare: Second Skin Clothing lanseaza colectia de vara timpurie-vara tarzie »