F&BCollections Moschino Toamna-Iarna 2014-15

Moschino Toamna-Iarna 2014-15 deschide viitorul sezon cu motto-ul "This is the new flavour". Un sezon plin de moda, mancare, ironie, bucurie, glamour si couture!

Moschino Toamna-Iarna 2014-15 e prima colectie Jeremy Scott creata pentru Moschino. Jeremy Scott aduce in scena, o colectie jucausa, inspirata de fast-food, desene animate si personaje amuzante, care anima ambalajele de ciocolata, bomboane, pop-corn si cutiile de cereale, alaturi de o aparitie speciala a lui Sponge Bob. Ingredientele iconice Moschino sunt amestecate, pentru a crea o reteta noua si captivanta, care respecta traditia brandului insa priveste catre viitor cu energie si entuziasm.

Geci de piele matlasate, trench-uri si blanuri sunt prezentate in culori puternice de rosu si galben, alaturi de sloganuri neasteptate: "DRINK MOSCHINO", "FUR REAL" si "CASH COW". Faceti loc pentru Moschino logomania, Jeremy celebreaza si transforma faimoasa inscriptie, intr-o decoratie sexy pe jachete, bustiere, cizme si accesorii.

Seara este Pop-Couture! Rochii de seara din organza si matase duchesse, decorate cu diverse printuri precum: pachete de snack sau coduri de bare. Cu acest grup, Jeremy Scott lanseaza o serie de noi personaje: Mr. Funtastik, Cheesy Bits, Froggy Loops si Dandy Candy.

 

 

 


« Colectia precedenta: Louis Vuitton toamna-iarna 2014 - 2015 Colectia urmatoare: ZARUG Plastic Loving Disco Queens »