F&BCollections SOLE by Daniella Cristea

Intitulata sugestiv “SOLE”, noua colectie capsula marca Daniella Cristea, reuseste sa mixeze designul inovativ cu materialele de calitate si tendinte esentiale ale sezonului actual pentu a obtine un produs fashion de top.

Rafinamentul premium este subliniat de detaliile cu influente couture, de pliseurile lucrate manual, aplicatiile glam si de finisajele elaborate.
Inspirate dintr-o coaziera de lux, toate piesele debordeaza de eleganta asumata, iar volumetriile si geometria formelor create prin suprapunerile de materiale dau un aer regal compozitiei. Tinutele epateaza atat cromatic cat si prin linia sofisticata, reusind sa se metamorfozeze in adevarate itemuri fascinante atunci cand sunt accesorizate cu piese metalizate.

Nuantele delicate de roz pudrat, turcoise intens, crem diluat sau cappuccino contrasteaza cu negru intens sau rosu carmin. Piesa de rezistenta este rochia sofisticata, reinterpretata cu stil pentru a fi purtata la eventuri unde notiunea de elegant si dresscode-ul primeaza.

Salopeta versatila este o alta piesa caracteristica pentru brandul Daniella Cristea. Lucrata din matase sau materiale elastice care sa permita un confort maxim, aceasta reuseste sa fie la standarde fashion inalte prin croiala studiata si design modern. Insertiile de materiale imprimeuri sai broderii fine cu pietre au rolul de a echilibra dinamica liniei, iar elementele decorative create din sfoara groasa dau acel touch navy final.

Pentru a-ti crea o tinuta atipica cu design personalizat sau pentru a achizitiona orice piesa din noua colectie, viziteaza showroom-ul Daniella Cristea, de pe str. Dr. Leonida Varnali nr. 13 sau intra pe site-ul www.daniellacristea.com, ori pagina de Facebook, pentru a vizualiza lookbook-ul si pentru a accesa mai multe detalii despre brandul autohton.

 

 

 


« Colectia precedenta: MARAMA BY ANDREEA TINCU Colectia urmatoare: Irise by Andreea Tincu »