F&BCollections The Swan Lady - Ludmila Corlateanu toamna iarna 2012/2013 Toamna/Iarna 2012-2013

Sloganul Ludmila Corlateanu ramane "Made for Supergirls”, insa colectiile designerului roman trec intr-un registru mai feminin si exclusivist. The Swan Lady este colectia de toamna iarna 2012/2013, dominata de rochii de zi in linii clasice si rochii de seara cu volane din sifon decupat in forma de pene, detalii din catifea si trene lungi.

Designerul si-a imaginat colectia ca: "The Swan Lady este doamna care tace, isi ascunde sentimentele, este stapana pe sine si are o putere aparte. Acestea sunt aparentele. Ce se petrece in interior insa, este o drama si o lupta constanta intre mai multe personalitati, care dintr-o nefericire si-au gasit lacasul intr-un singur corp. Vorba cantecului "sometimes I think I am too many people". Lupta interioara dintre fortele albe si negre este realitatea ei zilnica.".

Paleta cromatica este restransa la alb/negru pentru rochiile de zi si cocktail, iar piesele de seara puncteaza insertii de rosu pentru un accent de feminitate explicita. Tesaturile folosite sunt dintre cele mai pretioase: dantela Sophie Hallette, sifon creponat de matase, catifea de matase. Colectia The Swan Lady este pusa in vanzare in 16 boutique-uri din Cote d'Ivoire, Kuwait, Arabia Saudita, Bahrein si Qatar, iar in curand online pe www.made-for-supergirls.com.

 

 

 


« Colectia precedenta: In my Yellow tree – by Andreea Tincu Colectia urmatoare: LIKE A LADY - Andreea Tincu & Sense P/V 2013 »