F&BConcurs evadare CONCURS: Fa-ti bagajele pentru evadare!

Primavara a inceput intr-un final sa-si faca simtita prezenta. Zilele devin din ce in ce mai calde, iar gandurile noastre zburda spre vacanta de vara, plaje cu nisip fierbinte, bronz brun-auriu si valuri racoroase. Dar mai inainte de toate, ar trebui sa ne pregatim rutina de infrumusetare pentru o piele hidratata si sanatoasa, gata pentru escapada mult visata la mare... sau la munte... sau undeva la tara, intr-o locatie ce-ti aminteste de casa bunicilor, unde vantul bate usor si soarele iti mangaie fata. Destul cu visatul! Am o idee pentru voi.

Din reverie mea cu locul ideal pentru vacanta din vara aceasta, va transmit o provocare prin F&B Concurs - Ce pregatiri faci inainte de vacanta?

Fie ca e vorba de bagaje sau de pregatirile pentru ca pielea ta sa se simta bine si rasfatata in evadarea pe care o planuiesti, povesteste-ne intr-un comment ce anume faci inainte sa pleci in vacanta.

Ce trebuie sa faci?

Pasul 1. Lasa-ti datele pe pagina de INSCRIERE IN CONCURS!
Pasul 2. Confirma ca ai participat printr-un comentariu in josul articolului
In final, da LIKE si SHARE la pagina de concurs, poate au noroc si prietenii tai!

Daca ai indeplinit cerintele de mai sus, poti castiga unul din cele 3 vouchere de 100 LEI pentru cumparaturi in Baneasa Shopping City! Un mic ajutor pentru pregatirile de vacanta, indiferent de ce planuiesti sa faci si unde vrei sa evadezi.

INSCRIE-TE IN CONCURS AICI!

O sa va mai vand un pont pentru vacanta. Alpha Bank va sare in ajutor cu doua tipuri de carduri de cumparaturi adaptate in functie de nevoile tale, pe categorii de venit. Ce ar fi important de mentionat este ca un card de credit iti poate aduce mai multe avantaje si ai garantia ca este acceptat oriunde in strainatate, pentru orice fel de tranzactii, chiar si cele in online. Alpha Bank vine cu mai multe variante de carduri de credit, in functie de nevoile fiecaruia. Vezi mai jos care ti se potriveste!

Alpha Card Visa Credit - se adreseaza persoanelor tinere si/ sau familisti cu venituri medii. Ei fac cumparaturi in mod rational, sunt orientati catre discount-uri si sunt mai atenti la bugetul familiei.

Alpha MasterCard Credit – se adreseaza persoanelor tinere si familii cu venituri medii spre high, sunt preocupati de shopping, travelling si lifestyle; pentru ei conteaza imaginea si sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru asta.

carduri alpha bank
Cum va spuneam un card de credit pentru cumparaturi are numeroase avantaje, de care cred ca trebuie sa profitam!
• au 0% comision pentru toate platile cu cardul la comerciantii din Romania si strainatate;
• 0% dobanda pentru toate platile cu cardul la comercianti, oriunde in lume daca rambursezi toata suma datorata pana la data scadenta;
• poti beneficia de o perioada de gratie de pana la 55 de zile;
suma minima de rambursat lunar este de doar 2,5% din suma utilizata (minim 10 lei) plus toate dobanzile si comisioanele aferente;
• pana la 12 rate cu 0% dobanda la comerciantii parteneri. Iti recomand sa consulti lista partenerilor pe www.alphabank.ro/comercianti;
• rate oriunde in lume, 3, 6, 9 sau 12 rate pentru orice tranzactie in Romania sau in strainatate;
• reduceri de pana la 50% in magazinele partenere. Consulta lista pe www.alphabank.ro/reduceri-comercianti;


• La platile de minim 100 lei cu cardul de credit Alpha Bank, clientul va primi inapoi pana la 20 de lei pentru fiecare tranzactie de cumparare, dupa cum urmeaza:
1. 5 lei pentru fiecare tranzactie de cumparare intre 100-200 lei
2. 10 lei pentru fiecare tranzactie de cumparare intre 200 – 400 lei
3. 20 lei pentru fiecare tranzactie de cumparare peste 400 lei
4. Poate fi restituit maxim 400 lei per card.

Pana cand poti participa la concurs?
Te poti inscrie in concurs pana la data de 24.05.2015, 12.00 PM ora Romaniei si pe 25.05.2015 afli daca ai castigat unul din cele 3 vouchere de 100 lei!

Cum alegem castigatorii?
Se vor alege 3 castigatori prin random.org din lista celor care si-au inscris datele pe link-ul de mai jos. Castigatorii vor fi contactati pe e-mail pentru obtinerea premiului din concursul sustinut de Alpha Bank.


INSCRIE-TE IN CONCURS AICI!

Iti reamintesc, singura conditie pentru a te califica la concurs este inscrierea datelor tale pe pagina Alpha Bank de pe link-ul de mai sus. "Share" este pentru a le spune si prietenilor de concurs, iar comentariile cu pregatirile de vacanta nu sunt o conditie esentiala a concursului, insa cu siguranta vom schimba niste tips&tricks intre noi!

IN PLUS, daca te inscrii la concurs, ai o sansa sa castigi si una din cele 30 de tablete Samsung oferite de Alpha Bank tuturor celor care au aplicat pentru un card nou, daca fac cele mai multe tranzactii pana la finalul campaniei.

Citeste si Regulamentul Concursului Aici!

 

 


concurs castiga vouchere Alpha Alpha Card Visa Credit Alpha MasterCard Credit cumparaturi
 


« Articol precedent: Castiga o coronita personalizata!