F&BConcurs ce e in geanta www.hairtrade.com CONCURS F&B: #Esentiale pentru tine!

In luna plimbarilor pe plaja si a calatoriilor exotice sunt importante toate accesoriile care te insotesc! Cum suntem curiosi din fire, vrem sa stim care sunt obiectele pe care le ai langa tine mereu? Ce e esential pentru tine?

Spune-le prietenilor de provocare si pana pe 29 august poti castiga

  • o pereche de casti pliabile SONY MDR-ZX310!


Pe scurt, ce trebuie sa faci e:

Lasa un comentariu cu raspunsul tau sau o imagine cu ce obiecte sunt #esentiale pentru tine + da-i TAG macar unei persoane dragi si te-ai calificat deja in concurs!

te premiaza cu castile pliabile MDR-ZX310!
Noile casti MDR-ZX310 sunt alegerea ideala pentru cei care asculta muzica in fiecare zi, datorita calitatii impresionante a sunetului redat si designului pliabil ce suplimenteaza confortul la transport. Difuzoarele de 30mm cu magneti de neodim aduc la viata atat frecventele joase, cat si pe cele inalte, indiferent de muzica ascultata.

Noile casti Sony ZX310 pot fi companionul tau de vacanta, in drumul spre birou, cand te relaxezi in parc sau cand vrei sa te uiti seara la filme fara sa deranjezi pe nimeni. Datorita designului pliabil, incap cu usurinta in orice bagaj sau in geanta de birou, iar lungimea cablului de 1,2m te asigura ca ai o auditie confortabila. In plus, sunt ideale pentru a raspunde si a vorbi la telefon hands-free, pe strada, in mall, in drum spre birou, etc..

Casti SONY pliabile

Pe 29 august va fi desemnata castigatoare imaginea cea mai frumoasa/ comentariul cel mai inspirat. Castigatorul/oarea va fi anuntat printr-un comentariu pe facebook pe pagina FashionandBeauty.ro si pe pagina de concurs.

CASTIGATOR

  • Claudia Bulzan

CONCURS INCHEIAT!

Va multumim pentru participare si pentru comentariile atat de frumoase!

 

 


concurs casti concurs esential sony casti sony MDR-ZX310 casti pliabile
 


« Articol precedent: F&B Concurs - Summer Enthusiasm - Castiga-ne premiile! Articol urmator: CONCURS: F&B te trimite la MAKEUP FEST 2014 »