F&BConcurs Film Tokarev CONCURS F&B: F&B te trimite la FILM - TOKAREV - FURIA

Filmele de actiune iti cresc pulsul? Daca actorul principal este Nicolas Cage cu siguranta iti vei face planuri de iesit la cinema pentru filmul TOKAREV - FURIA care va avea premiera pe 31 ianuarie 2014.

FashionandBeauty.ro si RoImage te invita la concurs - F&B te trimite la FILM - TOKAREV - FURIA!
Participa la concurs in perioada 24 - 30 ianuarie si poti castiga o invitatie dubla, la filmul TOKAREV - FURIA!

Indeplineste cele 3 cerinte si deja te califici la concurs:
1. da LIKE si SHARE paginii de concurs
2. da LIKE la pagina de facebook RoImage
3. Raspunde la intrebarea:
Crezi ca un infractor poate renunta la "vechile obiceiuri" odata ce se asaza la casa lui?

Iata cateva detalii despre filmul TOKAREV - FURIA:

Paul Maguire (Nicolas Cage) duce o viata de infractor alaturi de prietenii lui Kane (Max Ryan) si Doherty (Michael McGrady), pana intr-o noapte cand fura banii unui mafiot rus. Maguire pleaca cu o geanta in care se afla banii, dar si un pistol Tokarev. Gestul lui declanseaza un razboi in toata regula intre familia lor de infractori irlandezi si mafia rusa.

Paul ii instruieste pe cei doi amici sa stea ascunsi pana se calmeaza lucurile, urmand ca apoi sa imparta banii frateste. Saptesprezece ani mai tarziu, Paul are o afacere legala in constructii, e insurat cu o femeie ambitioasa, Vanessa (Rachel Nichols) si e un tata devotat fiicei sale adolescente, Caitlin (Aubrey Peeples).

Intr-o seara, cand Paul a iesit cu Vanessa, Caitlin a fost rapita. Atunci el si aduna prietenii si porneste intr-o cautare pe cont propriu, fiind convins ca cel care a rapit-o pe Caitlin este mafiotul rus caruia ii furase banii cu ani in urma.

CONCURS F&B: F&B te trimite la FILM - TOKAREV - FURIA
- perioada: 24 - 30 ianuarie 2014
- ce trebuie sa faci: indeplineste cei 3 pasi de mai sus
- premii: o invitatie de doua persoane, valabila la cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti, timp de 14 zile incepand cu 31 ianuarie.

Castigatorul/castigatoarea va fi desemnat/a pe 30 ianuarie la orele 12.00 prin jurizarea raspunsurilor si va fi anuntat pe pagina de Facebook FashionandBeauty.ro!

Castigatoarea este: STAN ELENA


Concurs incheiat!

 

 


concurs F&B te trimite la film FILM - TOKAREV - FURIA TOKAREV Nicolas Cage fashionadbeauty.ro roimage
 


« Articol precedent: Castiga o doza de veselie! Articol urmator: Castiga un curs de machiaj profesional la Atelierele ILBAH! »