F&BConcurs makeup fest 2014 CONCURS: F&B te trimite la MAKEUP FEST 2014

Lumea fashion nu poate exista fara beauty!

Saptamana asta ai intalnire cu FRUMUSETEA!

In acest weekend F&B te trimite la MAKEUP FEST 2014, primul eveniment dedicat integral machiajului, unde poti intalni renumiti make-up artisti si poti descoperi lumea fascinanta a machiajului.

Participa la concurs si castiga:

  • 1 invitatie la masterclass-ul sustinut de Mirela VESCAN - Make-up artist oficial Rimmel London, Ambasador Ardell in Romania - Arta curcubeului în machiaj
  • 1 invitatie la masterclass-ul sustinut de Umberto BORELINI - Cosmetolog, profesor universitar, Italia - Face to face
  • 10 invitatii la Makeup Fest

Tot ce trebuie sa faci este:
1. da LIKE paginii de Facebook MAKEUP FEST
2. da LIKE si SHARE acestei pagini de concurs
3. raspunde la intrebarea din concurs:
Ce astepti cu nerabdare sa vezi / sa cumperi / sa testezi / sa inveti la MAKEUP FEST 2014?

Pe 25 si 26 octombrie machiajul iti va dezvalui lumea culorilor: de la machiajul cotidian la body painting, de la efecte speciale la machiajul-fantezie. Ai la dispozitie 2 ZILE pentru a participa la atelierele de Make-up, pentru a asista la demonstratiile sustinute pe scena sau pentru a descoperi noi produse si branduri de machiaj. Make-up artisti romani si straini iti vor impartasi pasiunea lor pentru machiaj, descopera secretele lor!

Fie ca doresti sa incepi o cariera in machiaj, sa devii model, sa iti perfectionezi cunostintele sau sa inveti pur si simplu cum sa te machiezi corect, te invitam la Makeup Fest 2014.

Toate participantele sunt castigatoare!

Primele castigatoare care vor confirma datele lor pe adresa updates@fashionandbeauty.ro vor castiga cele doua invitatii la masterclass-uri si inca o invitatie in plus pentru a veni insotite! 

 


MAKEUP FEST 2014 makeup machiaj invitatii masterclass castiga concurs
 


« Articol precedent: CONCURS F&B: #Esentiale pentru tine! Articol urmator: CONCURS: F&B te trimite la seminarul de make-up ABA Make-up Academy »