F&BConcurs CONCURS F&B Cursuri Dalles Go F&B CONCURS: Castiga un curs de make-up sau de stilism & tendinte!

Cand e vorba de moda sau frumusete vorbim despre: culori, texturi, asocieri si, inevitabil, despre tendinte!
Fiindca avem aceasta pasiune in comun, participa la concurs si castiga unul din cursurile de Stilism si Tendinte sau de Make-up organizate de Universul DallesGo.

CE TREBUIE SA FACI?
Intre 22 - 28 noiembrie, raspunde la intrebarea din concurs printr-un comentariu in josul paginii:
Care e tendinta ta preferata din sezonul acesta?

PREMII:

  • CURSUL DE STILISM & TENDINTE - modulul incepatori

Cursurile sunt destinate oricarui pasionat de moda care isi doreste sa inceapa o cariera ca stilist de fashion sau pentru cei care vor sa aprofundeze notiuni legate de stilurile vestimentare. Prima impresie nu se uita niciodata! Stilul personal imprimat in hainele pe care le porti si in atitudinea afisata este cartea ta de vizita. Cursul se adreseaza celor care iau moda in serios si o folosesc zilnic ca limbaj de exprimare. Garderoba ta ascunde un intreg vocabular stilistic prin care iti poti exprima personalitatea. Printre altele, structura cursului contine un ghid practic de imagine si stil, precum si diverse metode de a aplica tendintele in contextul codurilor sociale, legi si anti-legi ale conduitei vestimentare, notiuni despre cromatica, siluete etc.

Cursul STILISM & TENDINTE IN MODA va fi sustinut de IRINA MARKOVITS

Cu o lunga experienta in consultanta de imagine, Irina Markovits a fondat Image Matters, primul birou de consultanta de stil din Romania, in 2004.
Experienta de stilist a recomandat-o pentru proiecte cu branduri de moda si locatii de shopping - Baneasa Shopping Mall, Mall Vitan si Plaza Mall, Debenhams, New Look, Molecule-F, I.D. Sarrieri, Marella by MaxMara, Coccinelle, La Redoute, TinaR, Moja.ro -, ca si pentru aparitia in juriul emisiunii "Shoppingul, pasiunea mea".

In portofoliul ei s-au strans peste 450 de clienti individuali, la care se adauga clienti corporate (Procter&Gamble, Orange, Holcim, Ewopharma, Petrom/ OMV, OTP Bank), partide politice si agentii de advertising, care au beneficiat de traininguri de imagine profesionala.
Blogul ei, StyleDiary.ro, este unul dintre cele mai cunoscute si mai longevive din blogosfera romanesca. Activitatea sa de jurnalist de moda din ultimii 10 ani a inclus colaborari cu revistele The One, Tabu, Story, Fashionandbeauty.ro.

  • CURSUL DE MAKE-UP - modulul incepatori

Chipul unei persoane poate fi oglinda personalitatii sale. Iar machiajul poate scoate la lumina frumusetea interioara. Cursurile se desfasoara pornind de la ideea ca oricine are aptitudini artistice si ca poti invata, pe propria persoana sau pe un model, cum poti scoate in evidenta ceea ce avantajeaza o fata sau cum poti estompa partile mai putin flatante. Odata insusita aceasta arta, creativitatea nu cunoaste margini. Vei avea libertatea sa iti gasesti si sa iti definesti propriul stil, folosindu-te de unele dintre cele mai apreciate produse de machiaj in domeniul profesionist.
profesori incepatori

Cursul de MAKE-UP va fi sustinut de DIANA IONESCU

Diana Ionescu este cel mai creativ make-up artist autohton si unul dintre cele mai cunoscute nume din industrie, avand experienta considerabila in domeniile fashion, beauty si avangarda. Universul creativ al Dianei este puternic influentat de studiile sale in Arhitectura si Fotografie si de pasiunea sa pentru estetica si zona de fashion & beauty. Cu un background solid în cultura vizuala, Diana a avut colaborari cu cele mai prestigioase reviste de moda, Elle, Harper's Bazaar si The One. La acestea se adauga campanii si prezentari de moda pentru unii dintre cei mai importanti designeri romani, make-up pentru videoclipuri, dar si proiecte culturale în colaborare cu Teatrul Bulandra si Ateneul Roman.

Mai multe detalii despre cursurile de la Universul DallesGO - aici.

CASTIGATORI:
Finaru Mariana - Cursul de Stilism si Tendinte
si
Alexandra David - Cursul de Make-up

Castigatorii vor fi anuntati pe 28 noiembrie la orele 17.00 pe pagina de facebook FashionandBeauty.ro si prin mesaje private pe Facebook (daca este posibil).
Castigatorii sunt rugati sa confirme datele lor personale tot miercuri 28 noiembrie pana la orele 18.00, printr-un e-mail la adresa updates@fashionandbeauty.ro.


CARE E TENDINTA TA PREFERATA DIN ACEST SEZON ?

 

 


fashion beauty tendinte moda curs frumusete stilist curs de stilism curs de make-up make-up machiaj irina markovits diana ionescu
 


« Articol precedent: CONCURS: AUTOR 8ptiunea ta Articol urmator: CONCURS F&B: COOL Winter »