F&BNews Marios Schwab Marios Schwab lanseaza prima colectie de lenjerie intima

Designerul grec Marios Schwab va colabora cu Asos.com in vederea lansarii colectiei de debut de lenjerie intima, Kallisti. Designerul va dezvalui colectia in cadrul London Fashion Week.

"Fuziunea care se produce intre imbracaminte si ceea ce se ascunde sub ea este o continua inspiratie pentru creatiile pe care le realizez la Marios Schwab. Detaliile care insotesc lenjeria intima si maiestria de a le lucra reprezinta lucrurile de care am fost inconjurat de mic, tatal meu fiind inginer in lejerie intima. Aceste elemente au devenit mai tarziu parte integranta din filozofia lenjeriei ready-to-wear, un tribut adus misterului care se ascunde sub haine. Colaborarea cu grupul Asos este parteneriatul ideal pentru lansarea linie de lenjerie intima Kallisti, deoarece avem in comun nu doar pasiunea de a sprijini lumea londoneza a modei, ci si acceasi viziune in ceea ce priveste tehnologia" a declarat Marios Schwab.

Colectie contine 40 de piese, 25 vor fi lansate in luna noiembrie 2012 si 15 in luna ianuarie 2013. "Daca cineva s-a nascut pentru a crea modele de lenjerie intima, acela este Marios Scwab. A mostenit de la tatal sau sensibilitatea cu care da viata acestor modele. Suntem foarte incantati ca putem dezvolta si lansa linia Kallisti in iarna lui 2012" a declarat Caren Dowie, Fashion Director Asos.

 

 


fashion beauty news Marios Schwab colectie designer asos lenjerie intima colectie de lenjerue intima Kallisti modele lenjerie Caren Dowie
 


« Articol precedent: Casa Frumoasa inaugureaza o noua locatie pe Calea Victoriei Articol urmator: Mademoiselle Plume - noua colaborare Uniqlo »