F&BNews  MADISON - absolute beauty - o noua destinatie exclusiva MADISON - absolute beauty - o noua destinatie exclusiva

MADISON inaugureaza in iunie un nou magazin, o noua destinatie de lux sub conceptul "MADISON absolute beauty", concept ce reuneste in premiera in Romania parfumerie, culoare, cosmetica de lux si salon de tratament intr-un singur spatiu exclusivist, pe Calea Dorobantilor 152. Concomitent conceptul "absolute beauty" este implementat si la Budapesta, in locatia MADISON inaugurata anul trecut.

Totul a fost studiat in cel mai mic detaliu pentru ca in final sa devina o locatie in stil eclectic, foarte actual, ce respira eleganta si modernitate in acelasi timp. Designerul Lilian Driessen, cu o experienta de peste 10 ani la Diesel si Viktor & Rolf, si-a pus amprenta si asupra acestui templu al frumusetii, dupa deschiderea magazinului MADISON de pe prestigiosul bulevard Andrassy, din Budapesta.

Madeleine Florescu povesteste despre noul magazin : "Inca de anul trecut, am simtit ca este momentul sa ne extindem nu doar in alte tari cu MADISON, dar ca detinem si potentialul si baza de clienti educati ce ne permite sa dezvoltam noi categorii de produse exclusive. Practic prin adaugarea liniilor super premium de make-up, cosmetica si a salonului de tratament, am creat conceputul “absolute beauty”. Pentru clientul sofisticat MADISON din Romania si Ungaria: o destinatie de shopping si tratament unica".

In noul magazin MADISON - absolute beauty vei descoperi pe rand un spatiu dedicat parfumurilor romantice, un altul dedicat parfumurilor conceptuale de creator, la care se adauga si Editions de Parfums - Frederic Malle, continuandu-se cu zona parfumurilor de interior.

"Insula de Beauty" nu este mai prejos si pune in scena linii renumite de make-up: By Terry, Terry Gunzburg fiind considerata de jurnalisti un adevarat guru al culorii, Jane Iredale-the skincare makeup, Kjaer Weis cu produse organice certified organic si Deborah Lippmann, specialista manichiurii perfecte si preferata vedetelor. In plus, Suzana Mira - make-up artist rezident la MADISON - iti pune la dispozitie experienta si creativitatea sa insotindu-te in aceasta lume subtila a culorii, propunandu-ti machiajul cel mai trendy si mai adaptat stilului, dispozitiei tale.

In zona de ingrijire a pielii isi fac aparitia nume prestigioase precum Cellcosmet Switzerland, brand ce reprezinta chintesenta know how-ului elvetian, la baza produselor aflandu-se tehnologii de varf brevetate, unice in lume. Mai mult decat atat, clientii MADISON se vor putea rasfata testand aceste noi linii de skin-care in salonul de tratament, o adevarata oaza de SPA urban, unde se vor putea relaxa prin cele mai noi tehnici de masaj si proceduri unice in Romania.

La MADISON-absolute beauty vei putea gasi urmatoarele linii noi, exclusive:

  • skincare

Cellcosmet Switzerland
Sepai Skincare Technology
Beauty by Clinica Ivo Pitanguy

  • color:

By Terry
Jane Iredale mineral cosmetics
Kjaer Weis
Deborah Lippmann nail collection

  • perfume:

Editions de Parfums Frederic Malle
Six Scents
Agonist
Eight&Bob
MariaLux

  • haircare: David Mallett
  • men’s grooming: Taylor of Old Bond Street
  • home: Baobab collection, Acqua di Stresa, Koju, Renoma


Din 2007 MADISON si-a lasat amprenta in Romania prin produse exclusive, a educat si dezvoltat segmentul parfumeriei de lux si a delectat cunoscatorii de parfumuri. De-a lungul anilor MADISON a inflorit si la propriu si la figurat, pentru a ajunge astazi sa fie o destinatie unica a frumusetii.

 

 


fashion beauty Madison absolute beauty magazin frumusete exclusiv make-up skin care parfumuri editions de parfums frederic malle parfumuri de interior shopping destinatie templu stil vedete Suzana Mira spa
 


« Articol precedent: F&B Brief : Casele de lux franceze lanseaza o campanie la nivel european impotriva contrafacerilor/ Magazinul Cocor risca sa fie executat silit Articol urmator: Moda si arta: Salvatore Ferragamo Resort 2013 la Muzeul Louvre »