F&BNews v for vintage A fost un weekend magic la V for Vintage FIESTA

Un weekend magic, un weekend perfect - asa au fost cele doua zile de V for Vintage Fiesta. Pe 16 si 17 mai, in spatiul nou de la Sala Palatului, designul romanesc si colectionarii de vintage autentic au creat un eveniment plin de culoare si inspiratie, asa cum trebuie sa fie orice Fiesta care se respecta!

Sala Palatului, noua locatie V for Vintage, mai mare, mai luminoasa si aflata evident la intersectia tuturor drumurilor a facut ca editia cu numarul 14 V for Vintage sa aiba cea mai mare amploare de pana acum:

Weekend-ul perfect a insemnat si faptul ca in noaptea de Sambata spre Duminica s-a intamplat Noaptea Muzeelor, ocazie cu care V for Vintage Fiesta a fost pe harta evenimentelor din oras cu un program extins pana la ora 12 AM si a inaugurat un foarte incipient Muzeu al Modei, cu piese selectate de Oana Cretu si Iulia Gorneanu.

Tot acum si tot in premiera la V for Vintage a fost prezenta expozitia de pictura contemporana Orly Yanay si instalatia de busturi luminate ale prietenilor de la Luminish.

Culoare, umor, atmosfera de fiesta - s-au construit mai usor si cu ajutorul unei premiere (de data aceasta pentru spatiu, nu pentru V for Vintage, care are deja o traditie): cafeneaua sustinuta de prietenii de la Rue du Pain, Origo si Fru Fru – pentru prima oara la Sala Palatului.

Acestea au fost ingredientele cu care evenimentul si-a primit un numar record de vizitatori.
Spatiul nou, mai mare si mai potrivit, a facut posibil un alt happening care se afla de mult in planurile V for Vintage: desfasurarea de ateliere de creatie ale designerilor si, pentru ca fashion fara beauty nu se poate, Douglas a organizat la fata locului sesiuni de make-up pentru toti cei care si-au dorit acest lucru.

Muzica buna in ritmuri latino reinterpretate, soarele si energia pozitiva au facut din editia cu numarul 14 V for Vintage - Fiesta - un eveniment stralucitor, vesel si imposibil de ratat!

 

 


V for Vintage FIESTA V for Vintage weekend magic eveniment
 


« Articol precedent: Gala WELLA 2015 celebreaza 135 de ani de excelenta in hairstyling Articol urmator: Cristi Pascu, Valentina Pelinel si Geta Voinea aleg “Cel mai bun hairstylist din Romania” »