F&BNews Agatha Ruiz de la Prada prezenta in Galeria Designerilor Romani din Cocor Agatha Ruiz de la Prada prezenta in Galeria Designerilor Romani din Cocor

Pe 10 aprilie designerul spaniol Agatha Ruiz de la Prada va fi invitatul de onoare al evenimentului Fashion Start, organizat de Cocor si Universitatea Nationala de Arte Bucuresti. Cinci piese din colectia toamna-iarna 2012-2013 a designerului vor fi prezentate in cadrul Fashion Start pentru ca publicului larg sa ii poata admira intreaga colectie prezentata in premiera la World Trade Plaza, pe 11 aprilie, de la ora 20.00.

Colectia toamna-iarna 2012-2013 semnata Agatha Ruiz de la Prada e plina de culoare, naturalete si functionalitate, oferind o noua abordare vestimentara pentru un sezon rece. Consecventa cu stilul ei, Agatha a folosit si cu aceasta ocazie modelele clasice liniare, care combinate cu geometria si volumul creeaza imaginea unor siluete in continua miscare.
O prezenta permanenta pe podiumurile internationale, Agatha va fi prezenta la Fashion Start, evenimentul anual de moda sustinut de cei mai talentati studenti de la Universitatea Nationala de Arte Bucuresti (UNAB). Cu aceasta ocazie, Agatha Ruiz de la Prada va dezvalui studentilor o parte din secretele ascensiunii sale, dar si tendintele care dau tonul anul acesta in materie vestimentara.
Galeria Designerilor Romani
Agatha Ruiz de la Prada este pentru a doua oara in Romania, prima colectie prezentata la noi fiind cea de primavara-vara 2009. Designerul are o cariera de peste 30 de ani in lumea modei. Prima sa colectie a fost prezentata in 1981, la Madrid, iar treptat, a depasit granitele Spaniei, fiind recunoscuta la nivel international. Creatiile sale sunt mereu prezente pe marile podiumuri de moda din Franta, Italia, Columbia, Polonia, Grecia, Santo Domingo, Statele Unite, Mexic si multe alte tari.
 

 


Agatha Ruiz de la Prada Agatha Ruiz Fashion Start Universitatea Nationala de Arte Bucuresti stil designer Galeria Designerilor Romani Universitatea Nationala de Arte Bucuresti arte unab colectia
 


« Articol precedent: Cosmeticele Vinoble Articol urmator: Sephora Summer Collection 2012 »