F&BNews Alexander Wang semneaza noua colectie capsula H&M

Alexander Wang a anuntat cea mai noua colaborare cu H&M in cadrul unui eveniment care a avut loc la Festivalul de Muzica Coachella din Palm Springs, SUA. Alexander Wang continua lista de colaborari a retailerului suedez cu designeri de renume, iar deja raspunsurile entuziasmate ale fanilor H&M nu au intarziat sa apara pe retelele social media.

Parteneriatul Alexander Wang pentru H&M marcheaza si o premiera – aceasta fiind prima colaborare a H&M cu un designer american pentru realizarea colectiilor-capsula. De la debutul pe podium in 2007, brandul Alexander Wang s-a impus ferm pe piata, prin evolutia permanenta si transpunerea in contexte diferite a uniformei urbane. Sensibilitatea interioara a lui Alexander Wang se manifesta sub forma unei reflectii asupra contrastelor, prin imbinarea unitara a rafinamentului si imperfectiunii. Colectiile sale ofera o perspectiva lipsita de pretiozitate asupra modei si oglindesc intotdeauna un simt al elegantei si al dezinvolturii.

Colectia Alexander Wang x H&M include piese de imbracaminte si accesorii atat pentru femei, cat si pentru barbati. Tipic abordarii sale neconventionale, Wang propune, de asemenea, o noua viziune si in ceea ce priveste oferta de produse lifestyle, depasind granitele modei. Colectia Alexander Wang x H&M i va fi disponibila incepand cu 6 noiembrie 2014 in aproximativ 250 de magazine H&M selectate din intreaga lume, precum si in mediul online.

Alexander Wang x H&M

 

 


Alexander Wang H&M colectie capsula
 


« Articol precedent: Pantofii Prada pot fi personalizati Articol urmator: S-a lansat Victoria Gallery »