F&BNews Amanda Seyfried este Very Irresistible

GIVENCHY a anuntat recent ca actrita americana Amanda Seyfried va fi noua imagine a parfumului Very Irresistible.

Amanda Seyfried si-a inceput cariera actoriceasca inca din perioada adolescentei si acum una dintre cele mai captivante actrite ale generatiei sale. A jucat intr-o serie de filme remarcabile, printre care se numara Mamma Mia!, Chloe, Dear John, Letters to Juliet, In Time si, cel mai recent, Les Miserables. Urmatorul film in care va putea fi vazuta este Lovelace.

Thierry Maman, Presedintele Parfums Givenchy Global, considera ca: "Amanda este o actrita foarte talentata, cu o frumusete sclipitoare si un simt natural al elegantei. Asteptam cu nerabdare sa lucram cu ea pentru o noua campanie captivanta de comunicare". Noua campanie a parfumului Very Irresistible, care o va avea ca protagonista pe Amanda Seyfried, va fi prezentata publicului din toamna anului 2013.

Parfums Givenchy Amanda Seyfried Ad Visual

 

 


Amanda Seyfried Very Irresistible GIVENCHY actrita campanie fashion beauty parfum
 


« Articol precedent: Design your world now - expozitia de stil, design si tehnologie e deschisa! Articol urmator: F&B Brief: Incasarile Armani au explodat in China/ Marks&Spancer, prima scadere drastica a incasarilor in 8 ani/ Fendi il omagiaza pe Karl Lagerfeld »