F&BNews Andra Andreescu  P/V 2012 @ The secrets of the garden Andra Andreescu P/V 2012 @ The secrets of the garden

In cadrul evenimentul “ The secrets of the garden” din iunie, noul designer vestimentar Andra Andreescu a prezentat colectia pentru sezonul primavara-vara 2012. Printre invitatii prezenti la eveniment s-au numarat vedete, oameni de presa si TV, designeri si bloggeri, precum: Alexandra Ungureanu, Bianca Ionita, Mihaela Drafta, Carmen Negoita, Mirela Bucovicean, Alin Galatescu, Adela Diaconu, Adriana Chiper, Andrei Dimulescu, Ana Maria Morodan, Alexandru Bar, Andreea Marcuta si Simona Untaru.

Pentru sezonul primavara-vara 2012, Andra Andreescu s-a lasat inspirata de finetea si racoarea inghetatei si a realizat rochii, topuri si fuste vaporoase, pline de feminitate, care permit corpului o miscare fireasca si transmit o eleganta relaxata. Hainele au fost realizate din materiale naturale precum matase, bumbac sau voal de matase, in combinatie cu dantela si piele. Pentru aceasta colectie Andra Andreescu a optat atat pentru culori puternice cat si pastelate, fucsia, magenta, nuantele de albastru, turcoaz si verde ale marii, precum si pentru tonuri neutre de beige sau negru.

Andra Andreescu a pornit pe drumul modei prin formarea in scolile George Enescu si Dinu Lipatti; talentul ei fiind completat de un curs de desen si de un altul de flat sketching. Linia vestimentara care-i poarta numele a inceput-o din pasiune, cu pasi marunti, cu produse in serie limitata sau unicat. Creatiile Andra Andreescu prezinta aplicatii lucrate manual si o atentie deosebita acordata detaliilor.

 

 


fashion moda designer eveniment colectie andra andreescu pasiune design culori materiale matase The secrets of the garden
 


« Articol precedent: Chloe Sevigny e muza Miu Miu Articol urmator: Gaia Glamourama - episodul 1 - Be MUNKY FUNKY with Corina »