F&BNews Andreea Raicu -  Regina cumparaturilor Andreea Raicu alege Regina cumparaturilor

Din toamna, Andreea Raicu va alege "Regina cumparaturilor". Noua emisiune prezentata de Andreea Raicu - Regina cumparaturilor - este varianta locala a formatului international Shopping Masters si va fi difuzata in fiecare zi, de la ora 16.00, la Prima TV.

Regina cumparaturilor presupune o competitie intre cinci concurente care vor avea la dispozitie o suma de bani si un anumit timp pentru a-i cheltui. In final, concurentele isi vor prezenta tinutele cumparate intr-o parada si se vor vota intre ele. Andreea Raicu va comenta fiecare tinuta a participantelor si va oferi informatii despre ultimele tendinte in moda. Competitia se va incheia cu decizia si sfaturile Andreei Raicu pentru toate cele cinci concurente.

Participantele care adora sa colinde magazinele, sunt dependente de cumparaturi dar, mai ales, isi doresc sa se imbrace bine fara sa scoata un leu din buzunar, au toate sansele sa castige titlul de “Regina cumparaturilor”.

"Imi pare bine ca prin intermediul aceste emisuni, atat invitatele cat si femeile care doresc sa isi imbunatateasca stilul au ocazia sa afle cat mai multe detalii depre diverse dress code-uri, alegerea hainelor in functie de forma corpului sau tendinte." spune Andreea Raicu despre "Regina cumparaturilor".

 

 


Andreea Raicu Regina cumparaturilor emisiune competitie castiga fashion and beauty prima tv
 


« Articol precedent: David Beckham prefera stilul sport old-school! Articol urmator: F&B Brief: Robert Coman aduce in Romania si Dolce&Gabbana/ Brandurile europene se duc in Africa/ Top cele mai bine platite fotomodele din lume »