F&BNews Autor Awards AUTOR 13, din dragoste pentru bijuterie

Editia a 13-a AUTOR a fost minunata! Datorita tematicii, datorita numarului record de participanti, dar si de vizitatori, datorita noilor premii si noului numar al revistei Autor Magazine, The Loving Issue.

A fost cu love si cu creativitate, 75 de designeri romani si internationali din Canada, Honduras, Hong Kong, Coreea de sud, Italia, Franta, Suedia, Spania, Bulgaria, desigur Romania dar si multe alte tari si-au expus nu doar bijuteriile, ci si povestile in cadrul celei de-a 13-a editii Autor targ international de bijuterie contemporana.

La capitolul premii, Autor a mai adaugat unul pe lista deja destul de impresionanta: Institutul de bijuterie contemporana din Atena, Krama, a oferit un curs intensiv de bijuterie contemporana, la alegerea castigatorului.

Iata la cine au ajuns celelalte premii Autor:

- Premiul Autor Awesome Award (un curs intensiv la scoala de Bijuterie Contemporana Alchimia din Florenta) - Ioana Ardelean, Romania

- Premiul Assamblage (un curs de bijuterie la scoala de Bijuterie contemporana Assamblage) - eMe by Mea Batis & Nusa Bernot, Slovenia

- Premiul Krama - Romana topescu, Romania

- Premiul Joya Barcelona - Marie-Eve G. Castonguay, Canada

- Premiul ELLE - Adelina Petcan, Romania

- Premiul Publicului (unde publicul voteaza designerul preferat, iar unul dintre vizitatorii care au votat pentru castigator va primi o bijuterie de la acesta) - Andrea Vagionne, Franta
Si va mai spunem ca luni, 11 mai, imediat dupa eveniment, Paulo Ribeiro, fondatorul si directorul targului de bijuterie de arta Joya Barcelona, a deschis seria conferintelor internationale (ce urmeaza sa fie continuate de Autor) - in atriumul Institutului Francez mai bine de 70 de designeri si pasionati de bijuterie au discutat despre istoria bijuteriei, participarea la targului, galerii si colectionari de bijuterie.

 

 


AUTOR 13 bijuteria contemporana bijuterie designeri bijuterie
 


« Articol precedent: ZIUA PORTILOR DESCHISE @ DALLESGO SEZONUL X Articol urmator: Beauty Swap by Beauty Barometer a ajuns la a doua editie »