F&BNews Autor 8 AUTOR 8 a numarat peste 3000 de vizitatori

Peste 3000 de vizitatori au fost prezenti la cel mai mare targ de bijuterie contemporana din Romania, Autor, care a avut loc pe 3 si 4 Noiembrie la Sala Dalles din Bucuresti. Evenimentul, ajuns la editia a VIII-a, organizat de Autor Bijuterie Contemporana, a adus in atentia publicului cele mai noi creatii de bijuterie realizate de tinerii designeri romani. Targul AUTOR a inregistrat un numar record de vizitatori si cumparatori ceea ce demonstreaza ca publicul din Romania este din ce in ce mai interesat de creatiile designerilor romani si acorda din ce in ce mai multa importanta accesoriilor de autor.

La aceasta editie targul a adus in premiera la Sala Dalles si o sectiune dedicata designului de obiect. Platforma AUTOR continua astfel sa sustina si sa promoveze designul romanesc de autor. in cadrul sectiunii au expus: Cristian Samfira, 11am, Stardust*, IZZI Design, Ideogram Studio, Lightsquare by designer Madalina Dumitru, Silva Artis, Lo Spaccio, Ágnes Keszeg, Dragos Motica, Anca Fetcu, Anca Trestian & Alina Turdean, Irina Neacsu.

Focus Designer la cea de –a VIII –a editie a Targului de Bijuterie Contemporana a fost Ioana Matei. La Targul Autor, Ioana Matei a lansat colectia “Serial Project No 9”. Colectia este compusa dintr-o suita de coliere alcatuite cu un numar redus de elemente, dispuse in compozitii diferite. Ele invita la o incorporare estetizanta, organica a unei comunicari dintre oameni.

In cadrul Targului AUTOR au expus: Ana Wagner, Adina Marin, Expression Contemporary Jewelry, Alexandru Lupu, Alin Teglas, Alina Bancila, Alina Carp, Alina Simion, Alis Lalu, Ana-Maria Ariciu, Andreia G.Popescu, Moogu by Andreea Mogosanu, atelier44, BuyHand, MyPrecious Buzztard, Carla Szabo, Adc Bijuterii Arhitecturale by Delia Matache, Gabi Urda, Harem6 (Ildiko Muresan si Flavia Marele), Ina Moisi, Statement Jewelry By Ioana Enache, Ioana Matei, SumiDesign by Ionut Sumedre, Iuliana Asoltanei, Ligia’s Accessories, Livingenbermudas, Andra Lupu, Maria, Maria Filipescu, Mihaela Ivana, Mihaela Tarhuna, Mona Velciov, Lady Magpie, Noha Nicolescu, Oana ?iganus, Odette Lupu, Ostra Berdo, Pezzi di Sogni, Prochaine, Raluca Buzura, Romana ?opescu, Roua de argint, Roxana Davidescu, Ovidiu Sbancu, The Awesome Project.

Targul Autor este un eveniment bianual cu o editie de primavara si o editie de toamna. Editia trecuta a avut loc pe 12 si 13 mai 2012 si a numarat peste 2500 de vizitatori.

 

 


fashion beauty fashionandbeauty autor targ autor autor 8 vizitatori bijuterie contemporana bijuterie targ bijuterie designeri creatii design romanesc
 


« Articol precedent: Adelina Ivan la Consacre Articol urmator: Penelope Cruz spune adio superstitiilor in Calendarul Campari 2013 »