F&BNews AUTOR 8 - targ bijuterie contemporana AUTOR 8ptiunea de a fi unic

AUTOR, targ de bijuterie contemporana, a ajuns la cea de-a VIII –a editie si este organizat de platforma Autor Bijuterie Contemporana.
Targul va fi deschis publicului pe 3 si 4 noiembrie, la Sala Dalles din Bucuresti, intre orele 11.00 si 20.00 si isi propune sa continue prezentarea noilor concepte in bijuteria de autor si cum poate fi ea purtata. Publicul va putea gasi in cadrul targului Autor bijuterii autentice create si realizate in Romania de tinerii designeri.

Dan Piersinaru, fondatorul platformei Autor Bijuterie Contemporana, considera ca de aceasta data "Targul Autor, mai urca o treapta si consolideaza prezenta bijuteriei creative romanesti ai caror autori cresc cu fiecare editie. Atat in diversitatea conceptelor prezentate cat si in varietatea tehnicilor folosite. Imi face deosebita placere sa anunt ca fata de editiile precedente de aceasta data s-a inregistrat cel mai mare numar de aplicatii primite in vederea selectarii pentru participarea la targ. Pentru mine ca organizator este un semn extrem de pozitiv care ma motiveaza sa continui promovarea si sustinerea bijuteriei de autor contemporane romanesti."

Peste 40 de designeri romani sunt pregatiti sa va dezvaluie, in primul weekend din noiembrie, cele mai noi bijuterii de creatie contemporana de autor dar si tendintele pentru 2013. Targul Autor este un eveniment bianual cu o editie de primavara si o editie de toamna (3-4 noiembrie 2012), iar editia trecuta a avut loc pe 12 si 13 mai a numarat peste 2500 de vizitatori. Pretul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

 

 


fashion beauty fashionandbeauty autor bijuterie contemporana bijuterie targ de bijuterie dan piersinaru targ designeri designeri romani tineri designeri creatie contemporana
 


« Articol precedent: Colectia Minni Mouse Articol urmator: Valentino premiat la Paris »