F&BNews Stephan Pelger emisiune Azi incepe un nou reality-show cu Stephan Pelger

De azi, 31 martie, de la ora 21:00, Stephan Pelger le sfatuieste pe femeile din Romania sa lase deoparte complexel si sa descopere adevarata lor frumusete. Premiera reality-show-ului "Iubeste-te asa cum esti!" prezentat de Stephan Pelger va ghida femeile sa depaseasca noile standarde impuse de societatea de azi – 90-60-90- si sa se simta bine in corpul lor, sa-si traiasca viata fara complexe pentru ca ele sunt frumoase, indiferent de varsta, forma, inaltime, greutate sau culoarea parului.

“Pentru mine acest proiect este unul de suflet, care m-a captivat din primul moment in care mi-a fost prezentat. Abordarea laturii umane a emisiunii mi s-a parut extrem de interesanta, iar cazurile reale si felul in care pot eu influenta povestea de viata si viitorul acestor femei ma fac realmente fericit si imi dau o satisfactie pe care nu am mai cunoscut-o in alte proiecte de televiziune. “Iubeste- te asa cum est!i“ este ceva tangibil, autentic si real”, spune amfitrionul emisiunii.

Femeile care apar in emisiune sunt persoane aflate intr-o situatie limita din punct de vedere al acceptarii de sine, sunt femei care au incetat sa mai aiba grija de corpul lor, au incetat sa le mai pese de felul in care arata, in care se imbraca. Stephan Pelger le va arata ca nu e nevoie de bisturiu, de diete drastice pentru a fi, din nou, increzatoare. Designerul le va invata cum sa-si recapete increderea in sine prin vestimentatie, machiaj, coafura, atitudine. Frumusetea este in fiecare, trebuie doar gasita calea de a o exterioriza.

Stephan Pelger este unul dintre cei mai cunoscuti si talentati designeri romani. A studiat la Fashion Institute in Viena. Imediat dupa facultate a lucrat pentru branduri precum Missoni, Schella Kann, Di Vercalllo Cashmere. Are o experienta impresionata atat in Romania cat si la nivel international, precum si numeroase premii. Pe langa toate acestea, a fost desemnat castigatorul emisiunii - concurs “Fashion and Fame”, difuzata de Pro 7, Germania.

 

 


Stephan Pelger designer emisiune reality-show iubeste-te asa cum esti
 


« Articol precedent: Nume mari de expozanti si vizitatori la RFTB 2014 Articol urmator: Nailstylistul VEDETELOR de la Hollywood, Danny Phung a venit in Romania »