F&BNews Baby Natalia? No, baby Vodianova! Baby Natalia? No, baby Vodianova!

Dupa ce fetita in varsta de 10 ani a lui Cindy Crawford a pozat pentru Versace Kids, iar nepoata lui Gisele Bundchen in varsta de 5 ani si-a lansta propria colectie, a venit si timpul ca fetita modelului rus Natalia Vodianova sa faca primii pasii in lumea modei. Nu este prima data cand Neva Vodianova a aparut in presa, ea fiind pozata alaturi de NataliaVodianova pe coperta editiei franceze Vogue din octombrie 2006 la varsta de numai 7 luni de zile.

Neva Vodianova Portman este protagonista colectiei "Caramel Baby and Child" datorita unei rochite din casmir de culoarea rosie, inspirata de amintirile Nataliei din tara in care s-a nascut. Rochiile din aceasta colectie sunt disponibile si pentru adulti, designul lor fiind creat de Eva Karayiannis, designerul marcii Caramel Baby and Child. Jumatate din incasarile obtinute din vanzarea acestu produs vor ajunge la fundatia "The Naked Heart Foundation", infiintata de Natalia, care ajuta la crearea de locuri de joaca pentru copiii saraci din Rusia.

Caramel Baby and Child SS 2012

 

 


natalia vodianova cindy crawford versace kids gisele Bundchen Caramel Baby and Child fundatie produs rochite casmir vanzare colectie fetita modelului model rus copiii saraci fundatia The Naked Heart Foundation
 


« Articol precedent: S-a lansat C4US Articol urmator: Schiaparelli revine in moda »