F&BNews Gala Wella 2008 – pasiune si culoare Gala Wella 2008 – pasiune si culoare

Spectacol. Asa s-ar poate traduce reprezentatia de gala care s-a numit Gala Wella 2008. Sala Palatului a gazduit un maraton uman de exceptie, un show de stil cu peste 350 de actori, care au dat viata tendintelor in coafura si culoare pe 2009. Peste 4000 de spectactori au fost martorii unui mix de clasic reinterpretat si avangardism indulcit pe 2009.

Maratonul Wella 2008 a beneficiat si de prezenta Andreei Berecleanu, maestra de ceremonii a festivitatii de premiere a competitiei Wella Color Award.

Gala a fost deschisa de o parada de coafuri de exceptie, realizate de echipa Wella Winners. Un act in care Creatorul a interactionat cu Muza si-a demonstrat ca Wella lucreaza si creeaza cu pasiune, ca ii ofera femeii atat tehnica si avangarada, dar mai ales o experienta senzoriala completa.

Show-ul Wella a fost condimentat si cu interventiile pline de dinamism ale echipei de cascadori Action Team si a trupei de street dance, Efekt Show. Cireasa de pe tort a reprezentat-o intrarea in scena a trendurilor internationale de coafura 2009:

  • INTERSEXION,
  • UTOPIA,
  • VIRTUAL LIFE si
  • DE LUSH
4 linii inovatoare pentru un an de stil si farmec.

Pentru ca mai apoi publicul sa intre intr-o atmosfera florala creata de stilistii din echipa Wella – Flowers of Beauty Collection. O defilare de coafuri si tinute spectacol sub forma de floarea soarelui, cale, nuferi, flori de cires, bambus, creasta cocosului, dalii si crizanteme.
Gala Wella 2008

 

 


wella gala show spectacol trend spectatori actori beauty event beauty Efekt Show action team andreea berecleanu gazda winners concurs fashion and beauty
 


« Articol precedent: John Gillespie prezinta SATINIQUE Articol urmator: De Craciun, descopera Cheia Placerilor la Sephora »