F&BNews SECRET FASHION HAIR – creatie in coafura 2009 SECRET FASHION HAIR – creatie in coafura 2009
Secret Fashion Hair 2009, prima editie a unui show - concurs de coafura si design pentru tinerii stilisti, a avut loc saptamana trecuta.

Radu Serban si echipa Fantasy Hair Team au dat tonul creatiei la capitolul coafuri. Vis, realitate, poveste, clasic, postmodern, ideal, feminin, masculin, unic. Orice. Oricum. Oriunde. Pentru ca TU, femeie, sa te simti frumoasa. Si totusi libera. Sa fii tu insati.

Secret Fashion Hair 2009 a creat un spatiu ideal pentru intalnirea dintre tine si stilistul favorit. Real sau inca imaginar. Un spatiu de regasire si de bucurie de a trai.
Secret Fashion Hair 2009, eveniment creat si sustinut de Londa Professional si FHT ( Fantasy Hair Team), este un show de coafura pentru cei mai buni stilisti, fie ei experimentati sau incepatori. Editia din acest an a reunit invataceii scolii de coafura Fantasy Hair Team, pentru ca de anul viitor, evenimentul sa capete o dimensiune nationala.

Stilistii au creat si recreat trendurile pentru 2009. Si le-au dat o dimensiune proprie. Cu ajutorul produselor de
styling Londa Professional. Linia de volum: Styling Mousse Strong, Styling Mousse Ultra strong, Fixativ Flexibil, Fixativ Ultra strong, Fixativ Creative, Styling Lotion, Gloss Spray. Stralucire, elasticitate, luminozitate. Arta. La SECRET FASHION HAIR 2009.

Secret Fashion Hair 2009
Secret Fashion Hair 2009
Secret Fashion Hair 2009
 

 


secret fashion hair hair stilisti coafura creatie scoala styling produse londa Radu Serban Fantasy Hair Team
 


« Articol precedent: Lansarea Caron in Romania Articol urmator: Picnic of Memories - BYREDO »