F&BNews Primavara vine la Sephora cu trei magazine noi Primavara vine la Sephora cu trei magazine noi
In aceasta primavara Sephora a deschis trei magazine noi, doua in capitala, unul in Grand Arena Mall si celalalt in Militari Shopping Center, iar ultimul a fost inaugurat chiar in aceasta saptamana la Oradea.

Pentru prima oara in Bucuresti, Sephora introduce un concept nou, tineresc si accesibil, pentru magazinele sale. Lantul de magazine exceleaza in a gasi marci creative, ultimele tendinte, in a sublinia codurile esteticii si a oferi sfaturi pesonalizate, iar acum toate acestea sunt mai aproape de publicul sau indiferent de cartierul si orasul in care se afla.
Sephora Pe langa inaugurarea magazinelor, Sephora a organizat evenimentul de prezentare a noilor produse pentru vara 2009. Dintre toate parfumurile, accesoriile foarte colorate, cremele cu efecte uimitoare cum sunt Dr. Brandt, Vegeticals, Skeen, Strivectin si noua Yes to Carrots, sampoanele cu arome ademenitoare si cosmeticele in culori puternice au fost atractia evenimentului. Iar daca fiecare magazin ofera libertatea de a simti si experimenta fara obligatia de a cumpara, prezentarea noilor produse a fost un adevarat rasfat al simturilor.
In prezent Sephora detine 19 magazine in toata tara, 9 Sephora in Bucuresti, 2 Sephora in Constanta, 2 Sephora in Cluj, 1 Sephora in Arad, 1 Sephora in Iasi, 1 Sephora in Suceava, 1 Sephora in Braila, 1 Sephora in Pitesti, 1 Sephora in Oradea.
Eveniment Sephora Summer 2009

Eveniment Sephora Summer 2009
Magazinul Sephora din Militari
 

 


primavara sephora magazine rasfat Dr. Brandt Vegeticals Skeen Strivectin Yes to Carrots cosmetice
 


« Articol precedent: Colectia Chanel - oda Marii Britanii Articol urmator: Uma Thurman - viitoarea imagine a parfumurilor Givenchy »