F&BNews Comori si diamante Comori si diamante

Kate Winslet a fost aleasa de catre Lancome pentru a fi noua imagine a parfumului Tresor. Campania publicitara internationala va incepe in septembrie si va include reclame TV si print. Tresor a fost initial lansat in 1990, imaginea sa fiind legendara Isabella Rosellini. Kate Winslet a luat parte la petrecerea Lancome imbracata intr-o rochie din catifea neagra Valentino impodobita cu diamante pentru sezonul urmator si a declarat ca a acceptat propunerea Lancome pentru ca acestia nu au ales-o doar datorita infatisarii ei.

Pentru ca tot vorbim de diamante... Beyonce urmeaza sa fie imaginea - si vocea - noului parfum Armani, Emporio Armani Diamonds. Cantareata nu doar va aparea in reclama, ci isi va si imprumuta vocea coloanei sonore a campaniei publicitare. Noul parfum va fi lansat in Statele Unite in luna septembrie.

"Se cunosc de peste sapte ani, iar Armani simte ca Beyonce reprezinta cel mai bine stralucirea si magnetismul pietrelor pretioase asociate parfumului", a declarat o sursa pentru New York Post. "Astazi, nu exista o alta persoana care sa transceada muzica, filmul si moda asa cum o face Beyonce. Chiar era singura noastra optiune", a declarat Giorgio Armani pentru WWD.

 

 


kate winslet beyonce diamant imagine lancome tresor armani emporio armani diamonds emporio armani
 


« Articol precedent: Vivienne Westwood - Let It Rock - noua provocare Articol urmator: In intimitatea lui Beckham »